Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Auktiva nabírá "šfunk"

Pojďte si povídat...

Re: Auktiva nabírá "šfunk"

Příspěvekod auktiva » 28 led 2012 10:55

No právě toto není o kupujících. Není dostatečná nabídka. Pokud by přišel prodejce s dobrou cenou, kupující se najdou.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod karolinka » 28 led 2012 12:20

samozřejmě, že se kupci najdou. Registroval jsem se v listopadu 2011 a od té doby= jsem prodal : v listopadu 6 aukcí,v prosinci =61 aukcí a nyní v lednu to vypadá na 60-70 aukcí prodaných. Mnozí zapomínají (tzv radílci) , že ještě existuje : www.hledejaukce.cz pomocí něhož lze také vyhledat určité věci. No a kdo není lenivý a to bohužel většina čechů je :roll: ,tak si potřebné najde. Styděl jsem se, když někteří si nechali zdejšími adminy převádět aukce z aukra na auktivu. Takže ono to je vše v nás =lidech. Mnozí se raděj vymlouvají na jiné :lol: Přeji hezký zbytek víkendu. Zde svítí slunce a tak půjdeme ven. :pivo:
karolinka

Příspěvekod vpdiablo » 28 led 2012 12:27

auktiva píše:No právě toto není o kupujících. Není dostatečná nabídka. Pokud by přišel prodejce s dobrou cenou, kupující se najdou.

Přesně tak, výhoda pro prodejce s reálnou cenou je, že kupující nakoupí u nich, jediný problém je že u opravdu naplněných kategorii sběratelů a modelářů musí kupijící projít i přes ty dražší, ale zase může řadit dle ceny atd.
Takže nejdůležitější na začátku je vystavit s rozumnou cenou a oslovit všechny vaše současné i minulé nakupující že jste momentálně také zde.
Sleduji to tady již delší dobu a neustále se vše zlepšuje a to ve všech směrech, a pokud mohu soudit zde registrovaní uživatelé vydají za každý za tisíc registrovaných na aukru, nejde jen o množství ale taky o kvalitu uživatelů a ta je zde 1000x vyšší než na Au.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod Betlem2 » 28 led 2012 12:47

:(
Naposledy upravil Betlem2 dne 29 led 2012 11:30, celkově upraveno 1
Betlem2

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 28 led 2012 17:28

Vratislav16 píše:kema53= proč teda nenapíšete přímo prodejci ,že má aukce v numismatice předraženy, bebo zde vypište čísla aukcí :lol: :lol:
Svého času ,zde v diskusích bylo bušeno, že jsou předraženy aukce v MODELY / ŽELEZNICE.... ale již je několik měsíců klid. Takže se mně zdá,že podobnou diskusi vždy vyvolá nějaká konkurence. Nic ve zlém,ale příště buďte konkrétní. :roll: :lol:
Nebuďte, jako táboroví řečníci = něco řeknou, ale neřeknou vlastně nic ! Přeji hezký den :drink:

Protoze to nema smysl, mimo jine se od te doby nic nezmenilo. Hektor tu ma stale 10.000 sberatelskych rarit a vlackari odesli jinam ;)
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod AVL68 » 28 led 2012 19:13

www.pojezdy.eu píše:...Protoze to nema smysl, mimo jine se od te doby nic nezmenilo. Hektor tu ma stale 10.000 sberatelskych rarit a vlackari odesli jinam ;)

Kam?
AVL68

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 28 led 2012 19:40

AVL68: Jinam nez na Auktivu, bohuzel.
Obcas sem nekteri mi zakaznici z Aukra nakouknou, o nabidce v teto kategorii si pomysli sve a bud se vrati na Aukro, nebo napr. Model Bazar, pripadne ruzne modelarske diskuze, burzy... Z prodejcu tezko rici, za me napr. uz dlouho vlastni stranky, nicmene z Aukra porad nejaka trzba pada a naklady jsou rekneme prijatelne. Jeden z evergreenu zvany PayU me nejak netrapi, komplikace propirane na foru Aukra me nechavaji klidnym - mineno napr. zauctovani platby (o den ci dva pozdeji je stejne na mem uctu, takze se zaeviduje az po skutecnem obdrzeni), slozenkou si to neposilam a i kdyby nahodou Aukro zkrachovalo a penize uz neprisly, tak jde max. o 1-2 stovky - s nejakym rizikem se pocitat musi, kdyz poslu dobirku a vrati se mi, taky mi to nikdo nezaplati. Vystavuju tam vse jako kup ted, takze pripadne problemy s koncem aukci kdyz zrovna nebezi server me taky netrapi, na cenu to vliv nema. Jsou tam nejake ty provize a poplatky, ale v kategorii veci co tam davam me to vychazi za lonsky rok na 5% z obratu... Kdyz u me nekdo nakoupi za kulantnejsi sumicku, dostane takovou slevu taky, takze prostor na to je. Je pravda, ze tam vystavuji spise drobnosti - abych tam dal neco z drazsich polozek, tak to by musela byt ta procenta nastavena trosku jinak. Dokonce bych rekl, ze od te doby co nectu tamni diskuzi, tech problemu tam vidim tak nejak mene :lol:

Par lidi co prodavali na Aukro a na Aukru to zabalili taky znam, prisli, podivali se a na aukcni servery zapomeli. Pokud chcete vedet proc, tak je to jista unikatnost nabidky v mistni kategorii vlacku, kterou se nikdo nechce prohrabavat aby nasel zajimavy kup. Nema cenu se vic rozepisovat, kdo chce, at si najde me starsi prispevky na toto tema.

Pokud jste cekal nejaky tip na aukcni server, ktery je plnohodnotnou alternativou a(u)kcniho serveru, tak Vas zklamu - pro vlacky funkcnejsi (= tj. s vysledkem spocivajicim v slusne mire realizace obchodu) nez Aukro neznam. Budu rad, kdyz se to jednou stane Auktiva.CZ, ale zatim tomu tak v teto kategorii neni.
www.pojezdy.eu

Příspěvekod AVL68 » 28 led 2012 20:06

pojezdy.eu: Dík za odpověď. Musíme doufat, že v novinkách, které Auktiva chystá, bude zapracován mechanismus, jak omezit donekonečna se opakující Aukce. A když ne, tak snad hned potom na to přijde řada. :D :lol:
AVL68

Příspěvekod vpdiablo » 28 led 2012 20:27

Tak mě napadlo co ty aukce co má Hektor dát do samostatné kategorie ... Vláčky od Hektora ... tam by nikomu nepřekáželi, vystavení by běželo dál a uvolnil by se zaneřáděný prostor který Hektor okupuje ted.Obrázek
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 28 led 2012 20:59

Staci rozdelit vlacky na sberatelske kusy a hracky pro ostatni :lol:
www.pojezdy.eu

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna