Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Aukro a jejich podmínky

Pojďte si povídat...

Re: Aukro a jejich podmínky

Příspěvekod Vratislav16 » 05 úno 2012 17:10

Ano = vydražil, nezaplatil , asi lovil ryby. Já to řeším milými emaily,případně telefonem. Ale nyní se mně stalo, že potrefený je bez zaměstnámí.Je třeba vše řešit individuélně. Až to postihne mne "finančně" to nezaplacení,pak to budu řešit
Ale vratím se k počtu uživatelů. Já a mí přátelé jsme nějak naplnili sběratelství. Minulý týden jsem zlomil další z odklepu, kde nepřipisují kredity a tak tam počet aukcí asi klesne na nulu. Je třeba děvčata vzpomenout, jak jste v mládí lovily chlapce . A TAK SE NYNÍ ČIŇTE
:lol: :lol: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod kocicak11 » 05 úno 2012 18:09

mě prodej částečně živí,ale vydržím.. a udělám vše co bude v mých silách abych pomohla auktivě při zíakávání nových uživatelů...

třeba by se sukru mohla líbit aukce kup teď 1,- předmět aukce: sleva na naše zboží(platí pouzena nákup na auktiv.CZ)

JAK DLOUHOBY TAM ASI BYLA...?
kocicak11

Příspěvekod Mytys » 06 úno 2012 16:49

Pepíno z Brna koukal jsem na tu aukci z aukra 1991758383. Na fotkách je tam sice vidět jakési lepení. ale nikde v popisu opravdu není napsáno že vrtulník je poškozený či nefunkční. Dost klamavý popis. Taky bych si myslel že vrtulník je použitý , opravený a plně funkční.
Mytys

Příspěvekod pepinozbrna » 07 úno 2012 04:31

Vratislav16 píše:No to je těžká rada. Má zkušenost z jiného serwru , kde jsem měl něco podobného. Nakonec jsem toho kupce si dal na černou listinu( na rozdíl od Vás jsem nebyl zablokován). Od té doby i když je vidět na obrázku vada + snažím se to tuplovaně psát i do popisu aukce. Jsou 2 možnosti = si na áčku založit další nový nick, NEBO SE CELE PŘESTĚHOVAT NA AUKTIVU. COŽ DOPORUČUJI+ sdělte nějak svým partnerům, že "máte obchod " na auktivě :!: A tak zde vítejte :drink:
Ale = pepino= nezlobte se ten Váš popis nic neříká== (překopiroval jsem 1 větu Vašeho popisu)=model je létaný opravený ve stavu viz foto. O NĚJAKÉ VADĚ, Z OBRÁZKŮ TAKÉ NELZE TOHO MOC POZNAT :lol: :lol:

Díky všem za rady,nakonec jsem to tedy uznal a kupujícímu vrátil peníze.

Jsem z toho poučen a příště budu již psát podrobné popisy a bude klid :D
pepinozbrna

Příspěvekod Vojta7 » 01 bře 2012 21:23

Já mám asi velké štěstí :-) Od začátku roku jsem na Aukru nakoupil za více než 4500 Kč - mobil už mám, osciloskop jde na cestě :-)
Ale pozor na prodejce DavidPetr1 - kdysi (předloni v červenci) jsem si od něj koupil chladicí podložku po notebook. Psal, že objednává odněkud z Číny, takže to bude dlouho trvat. OK, těch 5 týdnů jsem počkal. Ale když mi podložka konečně přišla, byla uprostřed zlomená. Prodejce se vymlouval, že na obálce bylo označení "Handle with care!" - jenže ono to tam nebylo. Po hádce jsem mu omylem udělil pozitivní komentář místo negativního - on mně nedal nic. Když jsem pak napsal Aukru, aby to změnili na negativ, dočkal jsem se negativu i já :evil: Nakonec jsme se dohodli na stažení komentáře, ale on si stejně trval na svém... Ověřit si to můžete zde. Můžu poslat i fotky podložky a obálky - oboje stále mám.
O Aukru dost vypovídá už to, že každý max. pátý příspěvek je reklama na Auktivu a jim to vůbec nevadí.
Vojta7

Příspěvekod vpdiablo » 05 bře 2012 21:40

No já už mam konečně od Aukra pokoj, nakonec se mi podařilo dosáhnout zrušení účtu, to jest u vpdiablo nicku nezobrazovat že jsem zablokován,jako bych byl podvodník,ale data uživatele smazána.
Můžu říci že se srdnatě bránili a vymýšleli tisíce důvodů proč to nejde, až sem se nasr.... a poslal jim toto:
Kód: Vybrat vše
.... něco málo slov a pak ......
Proto, že Vaším jednáním (odstavením mého účtu) poškozujete veřejně moje dobré jméno, zvláště uváděním informace o zablokování uživatele,
kdy na základě Vašeho označení mé osoby vzniká dojem, že jsem stejný podvodník jako prodejci, kteří podvedli (okradli) své obchodní partnery na portálu Aukro o desetitisíce,
považuji toto Vaše jednání jako poškozování dobrého jména fyzické osoby dle §11. Občanského zákoníku, kde je explicitně vyjádřena ochrana občanské cti a lidské důstojnosti.

Z tohoto důvodu a pro nedodržení povinností správce uvedených v zákoně č.101/2000 §10. , §11. odstavce 2),4) , §13. , §15. Vás žádám o odblokování účtu do 14 dnů od potvrzení o doručení tohoto písemného oznámení do Vaší e-mailové schránky.
V opačném případě požaduji odstranění mého účtu, ze systému Aukra a Allegro Group.

Pokud tak nebude učiněno, vypršením 14 denní lhůty, společnosti Aukro potažmo Allegro Group CZ, s.r.o. a všem přidruženým firmám, partnerům a společníkům vyslovuji "Nesouhlas"
se zpracováním veškerých informací týkajících se mé osoby, jež jsou vymezeny zákonem č.101/2000 sbírky v §4. a),b),d) a výslovně tímto vyslovuji "Nesouhlas",
se zpracováním osobních údajů, způsoby uvedenými v §4. e),f),g) zákona č.101/2000, dále požaduji odstranění všech dat souvisejících s mou osobou, způsobem uvedeným v §4. i) zákona č.101/2000.
Vyslovuji také "Nesouhlas" s předáním osobních údajů, zpracovávaných dle §5. zákona č.101/2000 a požaduji naplnění povinnosti správce dle §5. odstavce 8. a 9. zákona č.101/2000.

V případě zjištění pochybení při zpracování osobních údajů, bude po výše uvedené lhůtě postupováno dle §21. zákona č.101/2000, případně také dle §13 odst. 1 a 2 Občanského zákoníku.

Nu a najednou jsem dostal 4 tickety z Aukra za sebou, a obden komunikace, kdy jsem konečně dosáhl svého a s Aukrem se natrvalo rozloučil, pravidelně sem na Aukru utratil při nákupech od 50 do 70 000 ročně, ted si již první desetitisíce užily klasické eshopy a další tisíce si užívají prodejci na Dealextreme a brzy přibudou prodejci z eBay, stále je co nakupovat, kéž by se dalo i tady něco koupit, ale zatím,ačkoliv pravidelně lustruji nabídky, nenašel nic vhodného nebo něčeho co potřebuji nebo sháním.
Ostatně ženuška tuto změnu přivítala s povděkem a PayPal které jsem jí založil ji zcela vyhovuje Obrázek a to anglicky neumí, ale těch pár frází se naučila během týdne.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod Ghotika » 13 dub 2012 14:31

Dobrý den, jsem nově příchozí od sousedů (Aukro) už mě přestalo bavit platit jen poplatky a po nastartování PAYu, které je příkazem pro všechny prodejce jsem si řekla dost a vyzkouším raději české Auktiva a budu raději podporovat vás :) Jen se teprve rozkoukávám, ale zatím se mi vše zamlouvá, snad nás zběhů bude víc :)
Hodně štěstí a spokojených jak prodávajících, tak kupujících přeji.
S pozdravem
Jana P.
Ghotika

Příspěvekod Vratislav16 » 13 dub 2012 16:44

Tak Vás tady vítáme :drink: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 13 dub 2012 18:06

Ghotika píše:D...Jen se teprve rozkoukávám, ale zatím se mi vše zamlouvá, snad nás zběhů bude víc :) ...

Ano, snad... Už aby to bylo. :pivo:
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 13 dub 2012 18:25

Týdně NA AUKTIVĚ přibývá SOUSTAVNĚ === :drink: :lol: :lol: :lol: cca 100-120 lidiček
Vratislav16

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna