No já už mam konečně od Aukra pokoj, nakonec se mi podařilo dosáhnout zrušení účtu, to jest u vpdiablo nicku nezobrazovat že jsem zablokován,jako bych byl podvodník,ale data uživatele smazána.
Můžu říci že se srdnatě bránili a vymýšleli tisíce důvodů proč to nejde, až sem se nasr.... a poslal jim toto:
- Kód: Vybrat vše
.... něco málo slov a pak ......
Proto, že Vaším jednáním (odstavením mého účtu) poškozujete veřejně moje dobré jméno, zvláště uváděním informace o zablokování uživatele,
kdy na základě Vašeho označení mé osoby vzniká dojem, že jsem stejný podvodník jako prodejci, kteří podvedli (okradli) své obchodní partnery na portálu Aukro o desetitisíce,
považuji toto Vaše jednání jako poškozování dobrého jména fyzické osoby dle §11. Občanského zákoníku, kde je explicitně vyjádřena ochrana občanské cti a lidské důstojnosti.
Z tohoto důvodu a pro nedodržení povinností správce uvedených v zákoně č.101/2000 §10. , §11. odstavce 2),4) , §13. , §15. Vás žádám o odblokování účtu do 14 dnů od potvrzení o doručení tohoto písemného oznámení do Vaší e-mailové schránky.
V opačném případě požaduji odstranění mého účtu, ze systému Aukra a Allegro Group.
Pokud tak nebude učiněno, vypršením 14 denní lhůty, společnosti Aukro potažmo Allegro Group CZ, s.r.o. a všem přidruženým firmám, partnerům a společníkům vyslovuji "Nesouhlas"
se zpracováním veškerých informací týkajících se mé osoby, jež jsou vymezeny zákonem č.101/2000 sbírky v §4. a),b),d) a výslovně tímto vyslovuji "Nesouhlas",
se zpracováním osobních údajů, způsoby uvedenými v §4. e),f),g) zákona č.101/2000, dále požaduji odstranění všech dat souvisejících s mou osobou, způsobem uvedeným v §4. i) zákona č.101/2000.
Vyslovuji také "Nesouhlas" s předáním osobních údajů, zpracovávaných dle §5. zákona č.101/2000 a požaduji naplnění povinnosti správce dle §5. odstavce 8. a 9. zákona č.101/2000.
V případě zjištění pochybení při zpracování osobních údajů, bude po výše uvedené lhůtě postupováno dle §21. zákona č.101/2000, případně také dle §13 odst. 1 a 2 Občanského zákoníku.
Nu a najednou jsem dostal 4 tickety z Aukra za sebou, a obden komunikace, kdy jsem konečně dosáhl svého a s Aukrem se natrvalo rozloučil, pravidelně sem na Aukru utratil při nákupech od 50 do 70 000 ročně, ted si již první desetitisíce užily klasické eshopy a další tisíce si užívají prodejci na Dealextreme a brzy přibudou prodejci z eBay, stále je co nakupovat, kéž by se dalo i tady něco koupit, ale zatím,ačkoliv pravidelně lustruji nabídky, nenašel nic vhodného nebo něčeho co potřebuji nebo sháním.
Ostatně ženuška tuto změnu přivítala s povděkem a PayPal které jsem jí založil ji zcela vyhovuje

a to anglicky neumí, ale těch pár frází se naučila během týdne.