Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Problémy s ODKLEPNUTO.CZ

Pojďte si povídat...

Re: Problémy s ODKLEPNUTO.CZ

Příspěvekod Vratislav16 » 15 úno 2012 17:34

drndulko = komolíte dějiny = ne Nabojníková == ale Zabojníkova a její bratr ( dle včerejší mé info) prý vlastní ODKLEP
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 15 úno 2012 18:05

pravda2 píše:Tak doporučujete nedělat nic - a nechat, ať si dělá co chce. To že si ponechá tyto peníze je opravdu málo, ale to, že jste uváděn jako někdo, kdo neplatí - neplní to k čemu se zavázal, to je snad to podstatné. Druhá věc je absolutní ignorace na jakýkoliv dotaz - i když je prezentováno, že vám bude odpovězeno.
Tak navrhněte řešení.

Rozhodně jsem Vás svým příspěvkem nechtěl odradit domáhat se svých peněz. Jen jsem napsal, co si myslím: Že Vám policie v tomto případě moc nepomůže, a že soudit se o dobrou pověst v našem právním prostředí, je dost ošemetné. Máte-li odhodlání :?:, víte co chcete :idea: a máte na to :!:, tak směle do toho.

Nejsem právník, takže radit nemůžu. Dobrou pověst - tu bych asi neřešil. Snažil bych se peníze vyreklamovat. Předplatil jsem si službu a tu nedostal. Dopis s žádostí o vrácení peněz, bych doporučeně poslal majiteli. Při nereagování bych se obrátil na ČOI-ku s prosbou o radu na další postup. Kdybych byl odhodlaný jako Vy "investovat" do sporu peníze, poslal bych další doporučený dopis kurýrem. Tento dopis už by byl samozřejmě stylizovaný a podepsaný zastupující právní firmou, kterou bych si najal. Důležité je, stále otravovat, aby bylo jasné, že to myslím vážně. Dalším krokem by byla osobní návštěva v doprovodu právníka. Kdyby ani toto nepřineslo kýžený výsledek, tak vynechám-li najmutí "ostrých hochů" ;) , zbývá žaloba u soudu. Tak daleko bych se ale já, kvůli asi 104Kč, nedostal. Neměl bych chuť (odvahu?) vrážet do soudu peníze.

Tohle je šedivá teorie. Jak by to vypadalo v reálu nevím. Nemám podobnou zkušenost. Často ve sporu nehrají prim peníze. Mnohdy jde spíš o spravedlnost či princip. Ovšem k dosažení té spravedlnosti, je často nutné mít peníze! :evil:
AVL68

Příspěvekod drndula » 15 úno 2012 20:09

Vratislave, Vratislave, nepoznáte žert, ani když Vám jde naproti. :D A o nových majitelích Odklepu jsem informovala jako první, maximálně druhá. Takže - uvolněte se, prosím.
drndula

Příspěvekod Vratislav16 » 15 úno 2012 20:28

Beru = omlouvám se :drink:
Vratislav16

Příspěvekod drndula » 15 úno 2012 20:33

Děkuji. :)
drndula

Příspěvekod tonda1 » 16 úno 2012 09:17

Ejhle, stal se zázrak - jsem opět seriozní prodejce na ODKLEPNUTO - moje konto je +104,-kč.
tonda1

Příspěvekod AVL68 » 16 úno 2012 14:57

tonda1 píše:Ejhle, stal se zázrak - jsem opět seriozní prodejce na ODKLEPNUTO - moje konto je +104,-kč.

Jak jste na ně přitlačil? Nebo je postrašilo to odhodlání domáhat se svých peněz (práv), o kterém se tu dočetli? :D :lol:
AVL68

Příspěvekod drobek47 » 16 úno 2012 15:07

Tam to připisují jednou za měsíc. Tentokrát se jim to trochu protáhlo. Obrázek
drobek47

Příspěvekod pravda2 » 16 úno 2012 17:59

Pouhých 43 dnů - což není to podstatné. Nejhorší je to, že moji zákazníci byli celou dobu informováni / dezinformováni - což je správnější/: TENTO UŽIVATEL NEZAPLATIL ZA POSKYTOVANÉ SLUŽBY atd.
pravda2

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna