Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Naprosto PRISERNE zobrazení VYHERNI CENY v aukci!!

Vaše návrhy a nápady

Re: Naprosto PRISERNE zobrazení VYHERNI CENY v aukci!!

Příspěvekod Vratislav16 » 29 úno 2012 19:48

Nic ve zlém pane Cray= ale již ten příšerný název tohoto vlákna. Nevím co Vy a jak hledáte ??? Vždyť jste zde ještě nic nekoupil !
Já když zadám nějaké klíčové slovo, tak mně to nabídne aukce, jež toto slovo mají v názvu aukce . Nic víc nepotřebuji.
Vysvětlete prosím blíže ,co myslíte = logické operátory = že nelze použít. Když zadám do vyhledavače auktivy slovo= Dell == navídne mně to 199 aukcí.Nebo mohu vyhledávat přes další možnost = PŘES : KATEGORIE
Když něco prodám= dojde mně email= napíši podací lístek + na něj kod aukce jež mám v názvu aukce+ aukci si vyhledám "ve skladu" + zkontroluji + podací lístek přiložím ke zboží a čekám na platbu ( je faktem, že u mne kupující kupuje i více aukcí v průběhu i 2 -14 dnů) a hotovo. Takže je pro mne nepochopitelné proč jste hledal cenu u otevřené aukce. Zbytečně si přiděláváte práci. Mějte se fajn, ode mne jen diskusní příspěvek ,aby to zde bylo více živější. :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod CrayXMP » 01 bře 2012 00:38

Ale vy to "rýpnutí" do vyhledávání chápete naprosto špatně! viz mé X měsíců staré vlákno..

viewtopic.php?f=12&t=274

mně jde o to, abychom dokázali rychle vyhledat, zdali máme daný díl již vystavený či nikoliv. A současný systém nám v tom vůbec nepomáhá.. napsat dvě slova "dell latitude" nám vyhodí naprosto všechny DELL items na celém serveru a v tom se nedá orientovat.

a co se týče té ceny za prodanou aukci - suďte mě, kamenujte mě, ale já jsem zkrátka po 6 letech zvyklý, že si při prodané aukci na Aukru kliknu na link dané aukce a hned přehledne vidím nejenom poštovné, ale i PRODANOU CENU. .

Pro vás je to nicotnost, detail, ale zamyslete se nad tím, že JEDINY MOZNY ZPUSOB, jak Auktiva může nabrat nové prodejce či kupce je, že je odkládá z konkurenčních serverů (nechci-li přímo zase opakovat slovo "aukro") a nebylo by tedy vůbec na škodu, pokud by jim ten "transition moment" maximálně usnadnila - třeba tím, že "běžné věci" budou na svých "obvyklých místech".
CrayXMP

Příspěvekod CrayXMP » 01 bře 2012 00:38

odkládá = odláká.. (překlep)
CrayXMP

Příspěvekod Vratislav16 » 01 bře 2012 07:51

CLAY= nechci radit, ale proč teda si na konci aukce ,třebas za *...... nedáte nějaký kod svého zboží. Takže pak zadáte jen ten kod a aukci to vyhledá . Na př = *XXL54 , další bude *XXL55 , další položka bude = *XXM1 .... atd. Jednoduché ,přehledné. Jiné přirovnání=" drbete se levou rukou na pravém boku " . Na to Vaše téma nikdo jiný nediskutuje, takže většině to vyhovuje. To je můj závěr. Mějte se fajn.
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 01 bře 2012 08:07

Těch nicotností k vylepšení by se tu našlo víc. Protože ale mají přijít každou chvíli větší změny, nechávám si zatím své připomínky pro sebe. Snad nám potom Auktiva doladí systém ke spokojenosti všech. Chce-li být jiná-lepší, měla by.

Když už se zmiňuji o změnách. Auktivo, únor je pryč, kdy se můžeme těšit na den D? :) Případně, jak velké zpoždění máme skousnout? :(

Cray: S tím "Sto krát nic umořilo vola", máte naprostou pravdu. Musíme jen doufat, že si zdejší admini tohle "ověřené" rčení vezmou k srdci. ;)
AVL68

Příspěvekod drobek47 » 01 bře 2012 08:37

Přesně takhle dopadlo Odklepnuto. Ze začátku stačilo napsat nějaký požadavek a BAGR to do několika hodin uskutečnil. Pak si to začali psát na tabuli a trvalo jim to pár dní. Potom to došlo do stadia, kdy Lustig jen sliboval a svoje sliby neplnil. Kritiky začal blokovat. To byl konec. Pamětníci, co to Lustigovi pomáhali zozjíždět, by Vám mohli vyprávět.
Kdyby nám admini aspoň řekli, co připravují a do kdy to bude. Mám tu desetitisíce aukcí námětových známek, ale dávám je zatím na odklep, protože tady ještě není podrobnější rozdělení, slíbené na konec února. Je březen a nic.
Vratislave, souhlasím s AVL68 i s Cray, nejsou sami, kterým se nelíbí desítky velkých i drobných nedostatků, jen ostatní již nahlédli marnost jakékoli diskuse.
drobek47

Příspěvekod Vratislav16 » 01 bře 2012 08:55

drobku Vy o "koze, my zde o voze". Uznávám, že možná u otevřené prodané aukce by mohla být dosažena cena nahoře.Ale nyní je otázka, jak je změna náročná programově. Dále já jen navrhoval CLAY , ABY SI V NÁZVU AUKCE ,NA KONCI, třebas za hvězdičkou ,dal někaké své kodové označení ,třebas (jak píši níže) = *XXL54 , neb něco jiného a má vyhledání vyřešeno.Mně se kodové označeni plně osvědčilo( na př.= AB151 ...kdy AB je název krabice a 151 je číslo položky )
Jen zadá do vyhledavače = *XXL54 a uvidí hned , jestli ho má ,nebo nemá vystaveno. Jinak nesmysly nepodporuji. Jen vzpomenu ,jak v minulých měsících byla zde hysterie v diskusi OHLEDNĚ KALKURÁTORU POŠTOVNÉHO, admini toto poskytli u aukce(při navádění).= Otázka .... kolik prodejců tuto pomůcku využívá ???? Jen vypisuji realitu . Přeji hezký den.
Vratislav16

Příspěvekod drobek47 » 01 bře 2012 09:14

Obrázek Vy si pamatujete u svých 10 000 aukcí kódy? To snad nemůžete myslet vážně. [url]Obrázek[/url]
drobek47

Příspěvekod drobek47 » 01 bře 2012 09:19

O koze mluvíte Vy. On nechce hledat v které krabici má aukci uloženou, ale jestli ji má již zveřejněnou. Ten problém mám taky.
drobek47

Příspěvekod Vratislav16 » 01 bře 2012 09:34

dále se nebudu rozvádět= to je mé obchodní tajemství. Přirovnání= když chci někde existovat a žít = musím se přizpůsobit !! :lol: Každý je strůjcem štěstí svého ...........
Vratislav16

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky