Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

neověřený prodejce

Potřebujete pomoci, poradit,..? Nebojte se zeptat.

neověřený prodejce

Příspěvekod macicek28 » 29 úno 2012 12:13

Dobrý den,
chci se zeptat na jednu věc. Koukala jsem do podmínek (pravidel),ale tam jsem to neviděla.
Chtěla bych tu zakoupit jednu věc. Našla jsem ji u prodejce,který nemá ověřenou adresu. Na moji žádost, zda si adresu nechá ověřit mi poslal odkaz na svoje aukce na mimibazaru, ale tam nakoupovat nechci. Tak by mě zajímalo jak to je s prodejci s neověřenou adresou, jestli můžou vystavit několik stran aukcí a přitom mít ověřenou adresu. Vím jak to chodí např. na aukru a tak bych nerada zasponzorovala nějakýho vychcánka :D
děkuji za rady.
macicek28

Re: neověřený prodejce

Příspěvekod Vratislav16 » 29 úno 2012 13:11

Ono ověření adresy trvá 1-2 týdny. Takže záleží na okolnostech. Pokud prodejce je i jinde a má reference dobré,tak bych obavy neměl
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 29 úno 2012 19:16

Ověření je jen jedna drobná informace, která něco málo vypovídá o prodejci. :!: Ověření samo o sobě není zárukou ničeho. Opatrnost je vždy na místě.

Prostě výši příhozu přizpůsobte důvěře, kterou máte k prodejci. :D :D
AVL68

Příspěvekod drndula » 29 úno 2012 20:01

No, já mám raději prodejce zelené. :D
drndula

Příspěvekod vpdiablo » 01 bře 2012 00:38

No to asi 99% kupujících.Obrázek
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod macicek28 » 01 bře 2012 15:27

Díky všem za odpovědi. Koupila jsem nakonec jinde, ale nechtělo se mi. Jednalo se o KT za 950 + 80 pošt. chtěla jsem 2 ks a to za risk nestojí. Docela mě překvapila odpověď prodejce, že o ověření vůbec neuvažoval :D takže začaly blikat světýlka dej si pozor :D Vím, že ověření není Bůhví jakou zárukou, ale přeci jen se posílá doporučeně a buď jej vydají na adrese někomu osobně a nebo na poště oproti OP, takže je tu nějaká malá jistota :D
macicek28

Příspěvekod Tomas_KM » 29 kvě 2012 23:23

macicek28 píše:Díky všem za odpovědi. Koupila jsem nakonec jinde, ale nechtělo se mi. Jednalo se o KT za 950 + 80 pošt. chtěla jsem 2 ks a to za risk nestojí. Docela mě překvapila odpověď prodejce, že o ověření vůbec neuvažoval :D takže začaly blikat světýlka dej si pozor :D Vím, že ověření není Bůhví jakou zárukou, ale přeci jen se posílá doporučeně a buď jej vydají na adrese někomu osobně a nebo na poště oproti OP, takže je tu nějaká malá jistota :D

Nebo taky za ověření zaplatíte a dopis nepřijde, ač běžně na obě adresy chodí pošta bez větších problémů...
Tomas_KM

Zpět na Poradna