Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Hromadné akce

Vaše návrhy a nápady

Hromadné akce

Příspěvekod zdedoalt » 19 říj 2010 17:16

Prosím , je možné provádět hromadné změny, např, umístění?
zdedoalt

Re: Hromadné akce

Příspěvekod auktiva » 19 říj 2010 17:52

Dobrý večer,
není, formulář bude, ale ještě nevíme co přesně povolíme. Pokud potřebujete něco hromadně, stačí nám přes kontaktní formulář napsat co a my Vám to zařídíme.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod zdedoalt » 05 bře 2011 17:16

Prosím vracím se znovu k otázce hromadných změn,Vyhovovalo by mi mít možnost změnit údaje např v popisu textu, ale i v zeřazené do kategorií, stává se mi často že se do toho zaberu a zapomenu změnit kategorii např. Africkou známku dám do ameriky apod. pokud nechci aby byl v tom zmatek musím otevřít každou poderželou položku a opravit .je to zdlouhavé a jak semi to povede např. u 100 položek najednou tak bych nejraději vyhodil.Mám namysli funkci používanou např. u Excelu zaměň, podobně by to mělo jít i u SQL databáze.Druhá prosba : je mi jasné že nemohu opravovat položku na kterou se přihazuje , ale u KUP TEĎ nehrozí zásah do probíhající aukce, někdy potřebuji jen opravit chybu v popisu anebo změnit počet kusů .Poprípadě u některých položek změnit cenu pro další. Děkuji.
zdedoalt

Příspěvekod auktiva » 06 bře 2011 17:31

Dobrý den,
v současné době se pracuje na kompletně nové podobě "mého účtu který by měl mít nové funkce a dovolil by nám další rozšiřování do oblastí, které současná verze neumožňuje. Hromadné úpravy položek přidáme.

Co se týče úpravy aukcí Kup Teď, tak k popisu přidat můžete další text, úprava ceny se dá řešit zrušením aukce a opětovným vystavením. Úprava ceny mezi zakoupením nám nepřipadá jako ideální.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod zdedoalt » 06 bře 2011 18:02

Uprava textu v poznámce se neprojeví v titulku, a já navíc poznámku používám na Označení prodané položky /píšu tam datum/A když mám na stavu 20 kusů kvůli jedné plus nebo mínus nebudu stornovat a vystavovat znovu, navíc na položce není příhoz protože předchozí akce byla zakončena.a položka by se měla chovat jako nová .pouze historicky je tam pohyb na stavu.
zdedoalt

Příspěvekod auktiva » 06 bře 2011 18:56

Pokud dáte upravit aukci s příhozem, ukáže se Vám formulář s textovým polem, pokud ho vyplníte a odešlete, poznámka se připíše k textu aukce.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod zdedoalt » 07 bře 2011 07:35

bohužel text se neprojeví na titulku v přehledu , je nutno rozkliknout položku a někde dole to najdu., Já do titulu píši katalogové číslo a adresu umístění , pokud chci najít změnu musím potupně vše rozkliknout až narazím na tu pravou. Co brání opravě titulku u vyřízené položky? a o stavu množství také?
zdedoalt

Příspěvekod auktiva » 07 bře 2011 09:30

U vyřízené položky nejsou povolené změny aby toho pak někdo nevyužil a netvrdil že nabízel něco jiného. Pokud potřebujete nějaký nový popisek u vyřízené poožky, mohli bychom něco vymyslet
Obrázek
auktiva

Příspěvekod zdedoalt » 07 bře 2011 11:01

Pořád si nerozumíme , jedná sepoložky z které již bylo prodáno a řádně ukončeno, změna se týká zbývajících kusů a popř. změny jejich počtu, přece nebudu vystavovat novou položku když ve sbírce objevím zatoulaný kus, nabýval by počet duplicitních položek.
zdedoalt

Příspěvekod auktiva » 07 bře 2011 13:20

Teď už si rozumíme, to by neměl být problém.
Obrázek
auktiva

Další

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky