tak tento VÁM AUKCI VYHLEDÁ .......neb je toto 1 slovo

Přirovnání = Vy se přistěhujete a žijete s partnerkou , ta se musí přizpůsobit Vám a ne Vy jí, když s ní chcete žít a u ní bydlet !. Mějte se fajn a nic ve zlém !
|
Vratislav16 píše:Cray= nic proti Vám, ale proč nehledáte i chybu u Vás. Když systém vyhledá aukci jen na 1 ZADANÉ SLOVO. Proč si do názvu aukce na konci nedáte ještě své značení ??? TŘEBAS = *A1 , *A2 , *A3 atd . Když pak zadáte do vyhledavače = *A1 ==
tak tento VÁM AUKCI VYHLEDÁ .......neb je toto 1 slovo![]()
![]()
A JE TO VYŘEŠENO. A MÁM U VÁS PROVIZI A ODMĚNU ZA RADU
![]()
![]()
![]()
Přirovnání = Vy se přistěhujete a žijete s partnerkou , ta se musí přizpůsobit Vám a ne Vy jí, když s ní chcete žít a u ní bydlet !. Mějte se fajn a nic ve zlém !
Vratislav16 píše:vpdiablo = mluvíte mi z duše. Žádní čerti mne nevystarší. Řídím se heslem : silnější a chytřejší vyhrává . A tak "jedu" svým stylem. Ono hledat vinu jen přád jinde a trucovat ,také není dobré. Je nutno se přizpůsobit daným podmínkám a regulím.
V životě zpravidla to tak je = kdo se nepřizpůsobí= zajde. Přeji hezké Velikonoce
vpdiablo píše:...a tak stále dokolečka dokola v začarovaném kruhu budeme prohazovat a přehazovat funkčnost podle těch co momentálně nejvíce křičí...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků