Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

prodej na auktivě

Pojďte si povídat...

Re: prodej na auktivě

Příspěvekod Vratislav16 » 01 kvě 2012 08:50

na : hledej-aukce.cz jsem zadal = JEHLY STROJOVÉ a zde máte výsledek = našlo mně to 4 Vaše aukce
http://hledej-aukce.cz/hledej/JEHLY-STROJOV%C3%89.html
http://hledej-aukce.cz/hledej/ANGORA.html ======== aukce se zadáním slova : ANGORA

TAKŽE nerozumím situaci = hledal jsem 1 hodinu po Vaši diskusi + asi máte "zacpány" dráty u Vašeho počítače= berte to jaho květnový humor :!: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod Zdena70 » 01 kvě 2012 09:02

Já jsem netvrdila, že tam nemám žádné, ale poslední dny se to nenačítá ;) . Asi se ucpaly dráty mezi Auktivou a Hledej-aukce :?:
Zdena70

Příspěvekod Vratislav16 » 01 kvě 2012 09:04

Je třeba být konkrétní a ne "tlachat" všeobecně o něčem a o ničem, jako někteří politici. Vyhledá Vám to jen aukce dle určitých klíčových slov, jež máte v názvu aukcí :lol: :lol: :lol: Třebas na aukru = musím do vyhledavače zadat = TLACENY , neb TLACENA a pokaždé mně to nabídne něco jiného .Přeji hezký den
Vratislav16

Příspěvekod Zdena70 » 01 kvě 2012 09:10

Nejsem politik a můžu být konkrétní ;) - od nití METALUX se mi tam nedaří najít jednu jedinou vystavenou věcičku a to jsou aukce cca 3 dny staré a pochopitelně novější - takže žádné tlachání naprázdno :!:
Zdena70

Příspěvekod Vratislav16 » 01 kvě 2012 09:19

http://hledej-aukce.cz/hledej/METALUX.html nabídlo to jen tuto aukci a ta není Vaše. Takže odpověď bych i žádal po poskytovateli : HLEDEJ-AUKCE a AUKTIVĚ . Doufám zde odpoví a pak budeme oba chytřejší
Vratislav16

Příspěvekod Zdena70 » 01 kvě 2012 10:29

Na Hledej-aukce asi chybka nebude, protože věci odjinud se tam připisují normálně (hned). Na Auktivu jsem poslala dotaz i prostřednictvím formuláře tak se na to snad brzy kouknou. :)
Zdena70

Příspěvekod martula1111 » 24 srp 2012 19:14

Huráá začínám prodávat ,tak mě to nakoplo k dalšímu vystavování :pivo: :)
martula1111

Příspěvekod Vratislav16 » 27 srp 2012 22:08

Tak jsem zase četl zajímavou diskusi u konkurence o možnosti zveřejnění 1 fyzického předmětu = v 1 i 2, nebo i více aukcí. Takže na př. vázu mohu prodat i 2x a jeden kupec mi pak dá negativ. Je to dáno systémem toho serwru. Nyní překopirována část diskuse jednoho uživatele

Aukro pro můj typ prodeje přestalo téměř zcela vyhovovat a tomu se musím přizpůsobit.

Od října proto plánuji přejít s prodejem části svých věcí na jiný servr, kde není problém opakovaně vystavovat neprodané aukce bez rizika, že se mně tam objeví aukce dvakrát. A postupně tam převést většinu svých nabídek.

Na Aukru zůstanu dále, ale jen s omezenou nabídkou, kterou budu schopný si pohlídat. Aukce, které vyžadují vícenásobná vystavení vystavím u konkurence. Není pro mne příjemné se stále častěji kvůli vadnému programu Aukra a jejich neochotě věci řešit, omlouvat výhercům za to, že aukci, kterou vyhráli, nemám.

Nejde o jediný problém s chybnými funkcemi na Aukru. Ze spolehlivého aukčního servru se stává průměrný, jedinečný z něj už z něj dělá jen množství uživetelů a tím i větší sledovanost a prodejnost. Tato jedinečnost pomíjí odchodem nespokojených a otrávených uživatelů ke konkurencím.

Je to škoda! Aukro padlo do vlastnictví nezkušených manažérů a na to doplácí a doplatí ještě víc. S nimi na to doplácíme i my běžní uživatelé: kupující a prodejci.

Co k tomu dodat ???? JEN TO, ŽE I HEZKÉ JABLKO JE ČERVIVÉ (přirovnání). Obrázek si každý udělá sám
Vratislav16

Příspěvekod novum » 07 zář 2012 21:47

Zkuste místo řečí o reklamě ap. pozvat pár lidí k registraci. Mě se podařilo za dva dny získat tři lidi. Chce to asi větší aktivitu prodejců nejen v prodeji, ale i v získávání nových lidí. Využijte partnerský program. Jak jsem se díval je tu taky dost neověřených prodejců, což podle mě na věrohodnosti také nepřidá. Nevím kolik má auktiva registrovaných členů a kolik se registruje denně, v průměru, ale moc to asi nebude. V kolika vyhledávačích je auktiva zapsaná atd. Je toho dost čím se to všechno dá vylepšit a je taky na nás prodejcích abychom taky trochu pomohly nebo NE?
novum

Příspěvekod CrayXMP » 08 zář 2012 01:11

Podívejte, celá řada prodejců tu má naprosto stejné "nicky" jako na ostatních serverech - at je to již Odklepnuto či Aukro. Jejich nabídka předmětů je identická a kdo se o jejich sortiment (předmět prodeje) dlouhodobě zajímá, tak už je prve viděl na ostatních serverech a nemá žádné pochybnosti o tom, že se jedná o ověřeného prodejce. To, že by se vyskytl nějaký podvodník, který by ukradl nick + s ním desítky aukcí daného uživatele, se dosud nestalo (pokud se nemýlím).

nějaké ověřování prodejce sice můžete předhazovat jako "závažný" a podstatný problém, který mají vyřešit prodejci - ale upřímně: na tom tenhle server VUBEC NESTOJI a až tu začnete ROK ZKOUSET PRODAVAT, tak na to setsakra přijdete sám.. tohle je jen z prstu vycucaný argument, proč mají prodejci něco dělat, aby prodávali.. a přitom je TOTALNE LICHY!!
CrayXMP

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna