od Vratislav16 » 27 srp 2012 22:08
Tak jsem zase četl zajímavou diskusi u konkurence o možnosti zveřejnění 1 fyzického předmětu = v 1 i 2, nebo i více aukcí. Takže na př. vázu mohu prodat i 2x a jeden kupec mi pak dá negativ. Je to dáno systémem toho serwru. Nyní překopirována část diskuse jednoho uživatele
Aukro pro můj typ prodeje přestalo téměř zcela vyhovovat a tomu se musím přizpůsobit.
Od října proto plánuji přejít s prodejem části svých věcí na jiný servr, kde není problém opakovaně vystavovat neprodané aukce bez rizika, že se mně tam objeví aukce dvakrát. A postupně tam převést většinu svých nabídek.
Na Aukru zůstanu dále, ale jen s omezenou nabídkou, kterou budu schopný si pohlídat. Aukce, které vyžadují vícenásobná vystavení vystavím u konkurence. Není pro mne příjemné se stále častěji kvůli vadnému programu Aukra a jejich neochotě věci řešit, omlouvat výhercům za to, že aukci, kterou vyhráli, nemám.
Nejde o jediný problém s chybnými funkcemi na Aukru. Ze spolehlivého aukčního servru se stává průměrný, jedinečný z něj už z něj dělá jen množství uživetelů a tím i větší sledovanost a prodejnost. Tato jedinečnost pomíjí odchodem nespokojených a otrávených uživatelů ke konkurencím.
Je to škoda! Aukro padlo do vlastnictví nezkušených manažérů a na to doplácí a doplatí ještě víc. S nimi na to doplácíme i my běžní uživatelé: kupující a prodejci.
Co k tomu dodat ???? JEN TO, ŽE I HEZKÉ JABLKO JE ČERVIVÉ (přirovnání). Obrázek si každý udělá sám