Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Jaké funkce chcete a na jaké se těšíte v nové auktivě 3.0

Vaše návrhy a nápady

Re: Jaké funkce chcete a na jaké se těšíte v nové auktivě 3.0

Příspěvekod auktiva » 01 čer 2012 21:32

Ale my tu samosebou prodejce chceme, s novou verzí si dáváme načas, aby vše bylo tak jak má. Bohužel jsme perfekcionalisti a buď můžeme vypustit teď neco co není doděláno a dodělávat to dalšího půl roku, nebo na tom ještě nějaký ten týden usilovně pracovat a mít všechno tak jak má být.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod drobek47 » 02 čer 2012 06:38

Vratislave, z Vás musí mít Chocholoušek radost. Modrej, nebo žlutej! Obrázek
drobek47

Příspěvekod drobek47 » 02 čer 2012 06:50

auktiva píše:Ale my tu samosebou prodejce chceme, s novou verzí si dáváme načas, aby vše bylo tak jak má. Bohužel jsme perfekcionalisti a buď můžeme vypustit teď neco co není doděláno a dodělávat to dalšího půl roku, nebo na tom ještě nějaký ten týden usilovně pracovat a mít všechno tak jak má být.

Nemyslíte, že lepší by bylo spustit to nyní a pak to půl roku upravovat dle připomínek uživatelů, než se s tím ještě rok pinožit a pak spustit nějaký paskvil, který naštve 90% uživatelů? Dělejte si co chcete, je to vaše, apokračujte si svým tempem. Obrázek Já už jsem tu zrušil 1320 aukcí, co jsem měl v neprodaných. Neplnit sliby byl začátek konce Otty Lustiga.
drobek47

Příspěvekod AVL68 » 02 čer 2012 08:32

drndula píše:Tak to je škoda, drobku, ale zjevně Auktivě vyhovuje, že je sběratelský server a jiné prodejce tu ani nechce. Přešli jsme sem s velkou euforií, že se konečně buduje něco českého a myslím, že je dobudováno. I reakce A-týmu jsou velmi podobné, jako na Aukru. Takže ...?

Drndulo, něl bych na Vás dva dotazy.
1) Na základě čeho :?: usuzujete, že Auktiva jiné prodejce nechce?
2) Dát na jednu rovinu reakce zdejších adminů s těmi z Aukra, to myslíte opravdu vážně?
AVL68

Příspěvekod AVL68 » 02 čer 2012 08:53

drobek47 píše: Nemyslíte, že lepší by bylo spustit to nyní a pak to půl roku upravovat dle připomínek uživatelů, než se s tím ještě rok pinožit a pak spustit nějaký paskvil, který naštve 90% uživatelů?...

Tohle je věc názoru. Z odpovědi adminů jde poznat, že vaši verzi rychle spustit, třeba i polotovar, nesdílí. A to je podle mne dobře. ;)

drobek47 píše: ...Já už jsem tu zrušil 1320 aukcí, co jsem měl v neprodaných.
Škoda. Trpělivost růže přináší. Někdy... :lol:

drobek47 píše:...Neplnit sliby byl začátek konce Otty Lustiga.

Ano, sliby se mají plnit. Takto hrubě se seknout v odhadu, moc nesvědčí... o profesionalitě? Tohle slovo asi není přesné. No prostě, nemám z toho dobrý pocit. :(
AVL68

Příspěvekod auktiva » 02 čer 2012 09:37

Ano, odhad byl jiný. Také jsme měli v plánu přepracovat jen část systému. Bohužel když jsme se do toho dali, zjistili jsme, že bude celý nutné celý koncept překonat kvůli dalčímu rozvoji. Díky tomu nezůstal kámen na kameni a vše je nové. To nám bohužel ale zabírá o dost více času a hlavně promýšlení dalších kroků aby nový server neměl problémy s výkonem. Problém nových věcí je v tom, že nevíte co vám v dlouhodobém horizontu udělají.

Kdyby současná auktiva nefungovala, tak bychom to řešili asi formou rychlého update a dopilovávání. Ale jelikož funguje dobře, tak máme čas dodělat vše tak jak chceme. Nejde tu přitom o vzhled a způsob ovládání. Ten můžeme pak kdykoliv předělat dle připomínek uživatelů. Tady jde o samotný systém, architekturu, implementaci, možnosti a výkon co řešíme.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod vpdiablo » 05 čer 2012 10:01

to je to co si myslim už od začátku, do určite fáze šlo o upravu jadra, až se dospělo k tomu že uprava je cesta do pekel a je nutné vytvořit kompletně nové jádro.
Bohužel to spousta lidí nechápe a nikdy nepochopí. Jedna věc je programovat nadstavby v nějakém systému a druhá programovat vlastní system.
Nechť se dílo daří a snad se v létě dočkáme testovací bety.Obrázek
Obrázek
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod Behemot » 05 čer 2012 17:00

Nezlobte se na mě, ale několikrát týdně tu jsou věci, které neustále nefungují nebo jsou tupě nelogické, vy sice říkáte, jak je to opravené nebo vám to jde v pohodě, ale jde hovno. Na novou verzi čekáme hlavně proto, že to snad opraví, a už čekáme snad 3/4 roku. Tohle už je fraška, fakt jo. Zas mě to odhlásilo asi po hodině co jsem měl otevřený formulář prodeje a dělal fotky, takže jsem na vaši adresu poslal slušnou řádku nehezkých slov a na příštích pár hodin mám po náladě na to hrábnout. Pak se divte že tu hovno je a hovno se prodá.

A čistě opticky, že neustále tlacháte na fóru akorát přidává na dojmu, že se jen mluví a na systému vlastně pořádně nikdo nedělá. Znám to od sebe, pokud někde vykecávám po fórech, tak neudělám nic.
Behemot

Příspěvekod Vratislav16 » 05 čer 2012 19:56

Na sprostotu nebudu odpovídat sprostotou. Behemote = zde na AUKTIVĚ === MÁTE JEDNU Z MOŽNOSTÍ ===
zapnout si přihlášeni na CELÝ DEN.To je výhoda oproti jiným serwrům. Vypínání uživatele po nějaké době je běžné i na aukru. Přirovnání = kdybyste dával pozor ve škole , věděl byste , že 1 +1=2
Příště si pročtěte laskavě zde potřebné informace o provozu auktivy a nezasmraďujte prostředí auktivy. Mějte se ve své zlobě fajn. To Vám přeje uživatel z Beskyd
Vratislav16

Příspěvekod auktiva » 05 čer 2012 21:55

behemot: naopak jsme mysleli že dostaneme vynadáno, že tu teď nejsme, protože pracujeme na něčem jiném. A my dostaneme vynadáno že tu neustále sedíme celý den.

Ano přiznáváme že tu jsou věci, které nefungují tak jak by měli (tedy spíše byli plánovány jinak a v reálu bohužel nefungují nebo je uživatelé nechápu) ale snažíme se dělat co můžeme. Chápeme rozhořčení všech, také už bychom chtěli nový systém a snad již brzy bude.
Obrázek
auktiva

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky