Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Jaké funkce chcete a na jaké se těšíte v nové auktivě 3.0

Vaše návrhy a nápady

Re: Jaké funkce chcete a na jaké se těšíte v nové auktivě 3.0

Příspěvekod Behemot » 05 čer 2012 23:43

Vratislav16 píše:Na sprostotu nebudu odpovídat sprostotou. Behemote = zde na AUKTIVĚ === MÁTE JEDNU Z MOŽNOSTÍ ===
zapnout si přihlášeni na CELÝ DEN.To je výhoda oproti jiným serwrům. Vypínání uživatele po nějaké době je běžné i na aukru. Přirovnání = kdybyste dával pozor ve škole , věděl byste , že 1 +1=2
Příště si pročtěte laskavě zde potřebné informace o provozu auktivy a nezasmraďujte prostředí auktivy. Mějte se ve své zlobě fajn. To Vám přeje uživatel z Beskyd

No na našeho důchodce jsem čekal až sestoupí z Olympu a začne mi vykládat to co dávno dělám. Nejsem negramotnej vůl proboha!! :roll:
Behemot

Příspěvekod Vratislav16 » 06 čer 2012 08:07

Behemote ,ruku na srdce = za ten Váš příspěvek dne 5.června.2012 v 18:00 bych se styděl :lol: Proč teda jste si nepřepnul přihlášení na celý den ? Zbytečně vybuchujete při té Vaši inteligenci.Šetřte nervy, abyste se dožil tolika let jako já :lol: . Mějte se fajn
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 06 čer 2012 08:34

vpdiablo píše:...Bohužel to spousta lidí nechápe a nikdy nepochopí. Jedna věc je programovat nadstavby v nějakém systému a druhá programovat vlastní system...

Jak se co programuje - chápat nemusím. Zdělení: Bereme to od podlahy, bude to trvat - rozumím. S názorem spustit vychytaný systém, a ne polotovar - souhlasím.

Ovšem, nechápu, nerozumím a nesouhlasím s tím, jak je starý (současný) systém "hozen přes palubu". Už jsem to tu psal dříve. Když zavedení nového systému tolik trvá, neškodilo by některé chyby opravit ještě v tom starém? 8-)
Naposledy upravil AVL68 dne 06 čer 2012 08:49, celkově upraveno 1
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 06 čer 2012 08:41

AVL68== tak vypište prosím co chcete na tomhle změnit. Admini v jiném vlákně psali, že to zde funguje nyní :lol:
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 06 čer 2012 08:48

auktiva píše:...Kdyby současná auktiva nefungovala, tak bychom to řešili asi formou rychlého update a dopilovávání. Ale jelikož funguje dobře...

Dobré fungování Auktivy... Nejde o klam? ;) Není spokojenost (minimum stížností a připomínek) uživatelů způsobena jen tím, že vyhlíží Auktivu 3?

auktiva píše:...Nejde tu přitom o vzhled a způsob ovládání. Ten můžeme pak kdykoliv předělat dle připomínek uživatelů. Tady jde o samotný systém, architekturu, implementaci, možnosti a výkon co řešíme.

Takže nejdřív jádro, a potom ještě ovládání? Tak to se Auktivy 3 jen tak nedočkáme. A není toto dostatečný důvod věnovat část sil ještě staré Auktivě? :?:
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 06 čer 2012 08:55

AVL= vždyť 99% zdejších uživatelů ani neví co chystá auktiva. Vždyť kolem tohoto problému nás tady diskutuje jen asi 5-10 lidiček . Většina uživatelů koupí,poděkuje, zaplatí a někdy zase nashle.Nic jiného je nezajímá :lol: Je zde tolik vymožeností+ možností,mnohdy lepších než jinde, že já všechny nevyužívám. Využíváte třebas Vy a další možnost být přihlášen = CELÝ DEN ??? , nebo možnost vyučtování ?? a mohl bych vypisovat další :lol:
Vratislav16

Příspěvekod auktiva » 06 čer 2012 15:46

Je pravdou, že si moc uživatelů nestěžuje. Většina ji paužívá tak jak má a ti co si stěžují (méně než 10) většinou ani tak neřeší současné funkce, jako by chtěli další. A to uznáte že nemá cenu dodělávat.

Ovládání je navrženo, design je hotov, bude se měnit až podle připomínek. V současné době se ladí jádro. Jedná se opravdu o experiment a netušíme co to pod zátěží a v delším horizontu udělá. Řešit to pak za chodu by mohlo způsobit podobné problémy jako má vždy aukro.
Obrázek
auktiva

Příspěvekod Behemot » 06 čer 2012 20:58

Vratislav16 píše:Proč teda jste si nepřepnul přihlášení na celý den ?

A kde jako berete že to tam dopr*ele nemám? To mě fakt pokládáte za kreténa? Nebo o co jako jde?

To je na mě už dneska moc velká síla, potřeboval bych si odpočnout, škoda že zítra je zápočtovka…včera jsem strávil nějaké tři hodiny opravováním BIOSu po podobném důchodci, a bůhví jestli toho není odvařeného víc, ještě nebyl čas to tam ani nacpat zpátky. Příště už na něj kašlu, stejně nemá peníze a já nebudu neustále dělat za veteš, stejně do toho nasypu akorát spoustu času a nikdo to nechce ani za ty tři ušmudlaný stovky když tyhle starý krámy opravím. Ať se hrabe v něčem co nepotřebuje, ne že furt svůj produkční počítač a pak dojde že to má rozbitý.
Behemot

Příspěvekod Vratislav16 » 06 čer 2012 21:34

Behemote = choďte si prosím ty svoje mindráky léčit někde jinde, mějte se fajn.
Vy jste si stěžoval, že Vás připojení cca po hodině vyplo= já jen radil , abyste se přihlásil na celý den. Tak co ce vztekáte. Já elektro nedávám do opravy = za opravu chtěl 2200,-= já koupil nové v kamenném obchodě za 800,-Kč se zárukou. Ahojjjjjjj :lol:
Vratislav16

Příspěvekod auktiva » 06 čer 2012 21:54

Bohužel přihlašování na celý den né každému vydrží. Nepřišli jsme bohužel na čem to závisí a lepši verze není bohužel do současné implementovatelná, jde o kompletní přepracování uživatelských účtů.
Obrázek
auktiva

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky