Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Vaše návrhy a nápady

Re: Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Příspěvekod CrayXMP » 20 čer 2012 22:40

Aha.. takto to myslíte. To jsem nikdy nezkoušel - možná tedy máte pravdu. Ale o to nám vůbec nejde! pro nás je podstatné, že na dvě slova "parní" a "lokomotiva" vyskočí jenom ty aukce, které je mají v titulku - a už tam nevyskočí "lokomotiva elektrická" - snad to dává pořádný smysl.

a to je vše, co potřebujeme! Nechci se přehrabovat 600 aukcemi se slovem "dell" v nadpisu..
CrayXMP

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 21 čer 2012 00:20

Vratislav16 píše:Nedělám si srandu. Zadejte si do vyhledavače aukra = PARNI LOKOMOTIVA a pak LOKOMOTIVA PARNI ====
vyhledá to tam pak voloviny =NABÍDLO MNĚ TO = PARNÍ LOKOMOTIVA A NE LOKOMOTIVA PARNÍ. Takže ani tam to nefunguje ideálně !!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: No a ,že je to dle Vás na aukru jste se vymáčkl po půl roce . Já tvrdím, že ani tam to nefunguje SPRÁVNĚ :!: :!:Tak na ODKLEPNUTO ,pak nabízel vyhledavač ÚPLNÉ KRAVINY,když svého času na ODKLEPNUTO zavedli vyhledávání i z POPISU AUKCE ( kde mnozí píši romány ) = TO PAK BYL ÚPLNÝ HOROR CO TO TAM VYHLEDALO.

Na Aukru to funguje tak, jak ma vyhledavani fungovat. Pokud se zadaji slova, hleda to texty ktere obsahuji obe slova bez ohledu na jejich poradi. Pokud chcete hledat konkretni spojeni, zkuste "lokomotiva parni" a "parni lokomotiva" - vcetne uvozovek.
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod Vratislav16 » 21 čer 2012 05:38

Normální uživatel asi NEBUDE DO VYHLEDAVAČE PSÁT = "PARNÍ LOKOMOTIVA" ale napíše = PARNÍ LOKOMOTIVA ........... tak to vidím zase já.Na AUKRU JE NĚKDE NAPSÁNO, ŽE KDYŽ NĚCO HLEDÁM NA 2 SLOVA = MUSÍM DO VYHLEDAVAČE NAPSAT "PARNI LOKOMOTIVA" v uvozovkách , já tam nikde toto nevidím,Vy ano ?? ČAO :lol: :lol: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 21 čer 2012 12:41

Ach jo... asi vedro, co?

Takhle funguji vsechny vyhledavace... kdyz zadate jen slova, tak hledaji kde se vyskytuji a poradi ma pramaly vyznam. Pokud chcete hledat slovni konkretni spojeni, zadate jej v uvozovkach. Jestli to na Aukru maji nebo nemaji nekde popsane je vcelku jedno, pokud prejimaji obecnou zvyklost.

Takze je logicke, ze na nesmyslne poradi LOKOMOTIVA PARNI to vrati obvykle texty o PARNI LOKOMOTIVA. Pokud trvate na tom, ze chcete hledat jen nesmysl, musite to vyhledavaci rict.
Zde bohuzel na dotaz "pocitac dell" vybehne treba "Orvieto Dante della Divina Commedia"
Kdyz prijdete do obchodu a budete po prodavacce chtit JABLICKA RAJSKA, cekate ze Vam prodavacka zacne nabizet veci jako RAJSKA POLEVKA, RAJSKY PROTLAK, JABLKA GOLDEN a neda Vam proste rovnou rajcata?
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod CrayXMP » 21 čer 2012 23:29

Vratislav16 píše:Normální uživatel asi NEBUDE DO VYHLEDAVAČE PSÁT = "PARNÍ LOKOMOTIVA" ale napíše = PARNÍ LOKOMOTIVA ........... tak to vidím zase já.Na AUKRU JE NĚKDE NAPSÁNO, ŽE KDYŽ NĚCO HLEDÁM NA 2 SLOVA = MUSÍM DO VYHLEDAVAČE NAPSAT "PARNI LOKOMOTIVA" v uvozovkách , já tam nikde toto nevidím,Vy ano ?? ČAO :lol: :lol: :lol:

Jen výjimečně jsem vulgární, ale u vás mi to už nedá:

vy jste naprostý KOKOT zaslepený svým "neskutečným úspěchem" na Auktivě" (což je "co říci, když prodáváte sběratelství..").. Tvrdíte naprosté kraviny a totální kydy, které se vůbec nezakládají na pravdě.. vlastně v jedné jediné věci máte pravdu, s těmi uvozovkami..

zkuste si napsat DNESKA na aukru dvě slovo DELL a Poweredge .. vyskočí vám pouze jedna stránka aukcí, na níž jsou jedině aukce, které mají v titulku obě dvě slova.. a není vůbec potřeba je dávat do uvozovek. a to je to, co zde chce kromě nás i řada dalších uživatelů.
CrayXMP

Příspěvekod Vratislav16 » 22 čer 2012 06:39

Tak jsem na AUKRU NAPSAL DO VYHLEDAVAČE ,jak jste to zde napsal a vyhledalo mně to kravinu =NIC==
viz odkaz: http://aukro.cz/listing.php/search?chan ... e=1&shop=0
Ono je problém jinde , ne ve Vašem rozčilování, ale v tom, že za zbytečnou půlroční diskusi zde = admini dosud
nesdělili= ZDA TO VYHLEDÁVÁNÍ I NA = 2 SLOVA BUDE MOŽNÉ
= zda musím napsat do vyhledavače=DELL Powedredge , neb DELL_Powedrege, Vy píšete = DELL a Powedrege. Jak píši výše mně to vyhledalo na aukru kravinu= viz odkaz.Na Vaše urážky nebudu odpovídat. Mně se jedná o to, že zde se nachází plno lidí ,kteří mnozí zápasí s počítačem , mají vůbec problém se zaregistrovat, po koupi pak je u nich problém vyplnit KOMENTÁŘ= HODNOCENÍ(návod na vyplnění jim pak posílám). Natož zde používat ve větší míře vymoženosti soudobé techniky a vědění. TOTO JE TŘEBA SI TAKÉ UVĚDOMIT A MÍT NA ZŘETELI. ŽE NE ŽE VŠICHNI MAJÍ vědomosti středo+vysokoškoláků :!: :!: :!: :!:
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 22 čer 2012 07:04

Vratislave, ve vašem odkazu jste zadal 3 slova! Slovy: tři. 1) slovo "DELL", 2) slovo "a" 3) slovo "Poweredge". [code] Vymažte slovo "a" a spusťte vyhledávání znova. Bude to o něčem jiném! ;)

Cray, soucítím s Vámi. Vratislavovy "postřehy" dovedou hnout žlučí. Přesto prosím, zachovejte si úroveň! Přece nevěříte tomu, že když mu (komukoliv) nadáte, že potom bude lépe chápat problém. :D
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 22 čer 2012 07:18

Já jen doslova opsal Cray.... ten to napsal s tím ..........a............ To pro pořádek :lol: :lol:aby si uvědomil co napsal on a jak ten jeho požadavek asi bude chápat průměrný čech :lol: :lol: :lol: To je, jako by mělo být + ,ale napíše - .Nejedná se mi o slovičkaření, ale ,jak asi bude vidět průměrný uživatel. Který zápasí s počítačem a nedělá rozdíl mezi = i=y , z=s , atd..........
Naposledy upravil Vratislav16 dne 22 čer 2012 07:25, celkově upraveno 1
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 22 čer 2012 07:24

Vratislav16 píše:Já jen doslova opsal Cray.... ten to napsal s tím ..........a............ To pro pořádek :lol: :lol:aby si uvědomil co napsal on

Ach jo! :roll:
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 22 čer 2012 07:28

AVL = musíme být přesní , ne = ACH JO ......... Berme situaci tak , jak jsem doplnil v předešlé diskusi= mnozí
"zápasí s počítačem" , znám i takové, co nedokážou vyplnit KOMENTÁŘ=HODNOCENÍ, NEBO POSLAT sms NA MOBILU
Vratislav16

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky