Zdravím, musím podotknout že migruji z Aukra, ale nějak si myslím, že s Aukrem mátě něco podobné, protože v sekci počítače/ základní desky máte nesmys v podobě socket BGA, to má i aukro, jelikož jsem z oboru tak vím, že BGA není socket ale patice s kuličkama cínu, kdy se čip na desku pájí ! takže si to zruště, raději bych doporučoval prostudovat některé kategorie a dát jim volnost, to co udělali aukráci je nehorázné a nedá se v tom vyznat, je lepší mít 20 kategorií, ikdyž né úplně využitých, než 3 a většinu mít v ostatní... takže pokud kategorie budete mít dobře sortované a připravé, příliv uživatelů bude vyšší, protože se v tom bude dát vyznat... někdo koukne uvidí, že jsou grafiky, desky, hry hezky sortované a už zůstane, takže jen namátkově trochu primárních záludností, čehož jsem si na první pohled všimnul...
- HDD bych ještě rozkouskoval nebo udělal zvlášť sekci, kde by se dalo třídit na IDE, SATA atd... 1.8", 2.5", 3,5" ...
- Obraz, podobně to bylo u na aukru, ale grafiky bych též sortoval dle čipu AMD, ATI ... pak dle rozhraní PCI, AGP, PCI-e a také důležitou kategorii jako řada GF4, 9000, HD2000, HD5000, GT800 ...
- Paměti - tam chybí SDRAM (není to dimm!)
- procesory - tam může rychle nastat velký zmatek, třídit tedy stejně dle patice jako desky, většinou když koupí desku, koukne taky na procík...
- přenosné počítače alespoň sortovat notebooky dle velikosti displeje
- příslušenství, tam je trochu problém s CD,DVD, ty jsou také v disky, lehce zaměnitelné
- stolní počítače- bez třídění je zmatené, alespoň AMD, intel...
- vstupní zařízení - 2x bezdrátové, 2x drátové, nějak moc podkategorií...
- základní desky - odebrat socket BGA! alespoň přidat často používané jako 370, A, slot 1...
Třeba mě časem ještě něco napadne, zkuste využít šanci, udělejte to pořádně, udělejte pořádnou konkurenci, nyní máte velikou šanci toho využít, aukro umírá, než uživatelé odejdou, tak je přeberte, nabídněte srozumitelné třídění, nabídněte jim to co aukro považuje za zbytečný, uvidíte, že to půjde a uživatelé pak příjdou...