Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Vaše návrhy a nápady

Re: Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Příspěvekod AVL68 » 26 črc 2012 06:43

auktiva píše:Franta: Ano, protože tu musíme řešit neustále takovéto věci, bere nám to čas na pořádnou práci. A bohužel Cray je jen jeden z mnoha.

:?: Této větě nerozumím. Když "takovéto věci" neustále řešíte, kde je výsledek? :?:

To se ptám jen tak, aby řeč nestála. :D Odpovídat nemusíte, nechci zdržovat od práce. ;)
AVL68

Příspěvekod Franta7 » 26 črc 2012 07:27

Hmmm - děkuji za PŘELASKAVÉ reakce, zejména opakujícímu se Vratislavovi a vpadaiblo, co mne ODKLÁNĚJÍ na jakási úložiště a html apod.
Ano ve svých 68 letech jsem líný bádat nad nějakými html fígly, dávám hlavně přednost tomu, aby věci šly JEDNODUŠE a nebyl jsem kvůli vložení fotky nucen študovat IT vejšku.

Smysl mého příspěvku byl zkonstatovat, že se tady za měsíc NIC NIC NIC neudělalo a na takovéto trapné kecy o dovolené a posílání pohlednic (admini) zvědavý nejsem.
Připadá mně to tady stejná slibotechna jako s tím registrem aut.

Tak si to smetiště narvěte do špic, radši se vrátím na Aukro kde to aspoň trochu funguje a zaplatím pár šestáků za fotky, než abych se tady doprošoval. Já odtud padám, zdejší beznaděj a deprese sem stěží přiláká seriozní prodejce, kteří by byli schopni nabídnout víc, než smetí z popelnice..
A tu včerejší aukci zruším.
Franta7

Příspěvekod AVL68 » 26 črc 2012 07:47

Beznaděj a deprese? Asi jde o hodně pesimistické konstatování.

I když..., čím dál častěji jsem v rozpacích a váhám, zda jsem vsadil na toho správného koně. :(
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 26 črc 2012 08:11

Frantíku = já mám také 68r a lenivý nejsem. Celý život se učím ,abych něčeho dosáhl. :lol: :lol: :lol: To co já a vpdiablo Vám navrhoval = zvládají děti základní šloly a Vy jste přece muž v nelepších létech.Jste tu rok registrován a tak jste se měl zde orientovat a pak byste věděl, že AUKTIVA chystá novou variantu , kde by připomínky měly být zamontovány. Nechtějte vše hned a přirovnavat se k lidem, kteří raděj jen vše kritizují a nic pro své sebevzdělání a nápravu neudělají.Auktiva mnohokrát v diskusi psala,že připomínky budou realizovány až v AUKTIVA3. Mějte se fajn :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod Franta7 » 26 črc 2012 13:57

Vratislav > Taky se mějte fajn. Každej umíme něco, beru, že jsem stran Interfernetu blbější, než děcka na ZŠ, s tím nic nenaděláme.... Mně stačí, že umím poslat e-mail a vystavit aukci. A co se týče lenosti, ještě pořád rekreačně proháním svou kánoi po řekách.... nedávno jsme se vrátili z Vltavy, takže...
Možná kdybych před vás postavil nehrající rádio z roku 1935 a vybídnul vás k jeho opravě, tak by se vidělo.

AVL68 > Pokud jde o mne, dnes jsem dospěl k neváhavému postoji. Tento kůň je stejně, jako dávno utahaná kobyla pana O. Lustiga, k smrti unavenej ještě než mu naložili....
Tady končím. F7.
Franta7

Příspěvekod Vratislav16 » 26 črc 2012 17:52

Frantíku = připadáte mně ,jako vnuk = když nedostane "koko" = staví se na hlavu ... nadneseně. Vy prostě neberete, že admini jasně řekli , že i Vaše připomínka bude ( doufám) zamontována v AUKTIVA3. :drink:
Vratislav16

Příspěvekod vpdiablo » 26 črc 2012 18:33

Franta7 píše:Hmmm - děkuji za PŘELASKAVÉ reakce, zejména opakujícímu se Vratislavovi a vpadaiblo, co mne ODKLÁNĚJÍ na jakási úložiště a html apod.
Ano ve svých 68 letech jsem líný bádat nad nějakými html fígly, dávám hlavně přednost tomu, aby věci šly JEDNODUŠE a nebyl jsem kvůli vložení fotky nucen študovat IT vejšku.

Není potřeba bádat, prostě jen zkopírujete to co je tam napsáno, případně zobrazeno. Od toho je to návod aby nebylo třeba bádat, ale aby to šlo jednoduchým okopírováním potřebných kroků.
Poprve to jde ztuha po desatem zopakovani kroků už to jde samo. Pokud něčemu nerozumíte, stačí se zeptat a někdo pomůže.
Mojí 65letou mámu jsem za jeden večer naučil obsluhovat poštovního klienta vybaveného aktivním šifrováním každého emailu a zasílaných příloh. Používá ho aktivně 1x týdně a nečiní jí to vážné problémy, na ovládáni ji stačí znát jen pár základních úkonů, které měla zezačátku napsány na papírku tak jak jdou zasebou, po měsíci kdy klienta použila cca 6x už ani papírek nepotřebovala a žádnou IT vejšku študovat nemusela, ani by jí to nešlo, protože by potřebovala skripta s trojnásobnou velikostí písma. Tuto velikost písma vidí zhruba jako přerušovanou šmouhu na obrazovce.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod AVL68 » 26 črc 2012 18:41

Franta7 píše:AVL68 > Pokud jde o mne, dnes jsem dospěl k neváhavému postoji. Tento kůň je stejně, jako dávno utahaná kobyla pana O. Lustiga, k smrti unavenej ještě než mu naložili....
Tady končím. F7.

Vzhledem k tomu, že se tady bude přepřahat, tak já s definitivním hodnocením čekám. Snad ten nový kůň bude z dobrého chovu a dobře potáhne. :D :D :lol:
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 26 črc 2012 19:36

Neodpustím si technickou poznámku= Franta má 1 aukci , ale lidičkám jež mají 150 000 aukcí nevadí , co vadí Frantíkovi. To je ,jako =1 divákovi na fotbalovém stadionu vadí , že na něj fučí (ostatním toto nevadí)a neobleče si kabát a požaduje , aby majitel stadion zakryl :lol: :lol: :lol: Ale nyní vážně , nechejme AUKTIVU PRACOVAT raděj běžme na = :pivo: :pivo:
Vratislav16

Příspěvekod CrayXMP » 24 srp 2012 23:07

Vratislav16 píše:Neodpustím si technickou poznámku= Franta má 1 aukci , ale lidičkám jež mají 150 000 aukcí nevadí , co vadí Frantíkovi. To je ,jako =1 divákovi na fotbalovém stadionu vadí , že na něj fučí (ostatním toto nevadí)a neobleče si kabát a požaduje , aby majitel stadion zakryl :lol: :lol: :lol: Ale nyní vážně , nechejme AUKTIVU PRACOVAT raděj běžme na = :pivo: :pivo:

hmm. jen tak čistě teoretická otázka: máté pocit či dojem, že Auktivě trvalo vytvořit tzv. "verzi 1" 10-15 měsíců? či to bylo mnohem rychleji...?
CrayXMP

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky