CrayXMP píše:...i u nás po tolika letech projevil syndrom "nenávisti oproti vypatlaným a totálně liným kupujícím" - a tomu, že aukční server proti nim většinou nehodlá nijak zasáhnout. .Proč takovým individuím ještě dávat možnost "dodatečně si přihodit"?...
To, jakým způsobem probíhá aukce, nemá vliv na chování problémových uživatelů. Není účelem aukcí vychovávat uživatele. Eliminaci "škodné" nemá zajišťovat druh aukce, ale kvalitní prostředí aukčního serveru

CrayXMP píše:...TAKŽE PLOVOUCI NE!! - do té doby, než kupující se budou chovat slušně a seriozně (což nebude nikdy)
Nechápu. Vždyť při dodržení základní podmínky, že: plovoucí aukce bude volitelná

1) Při vystavování svých aukcí ji NEPOUŽIJETE.
2) Při přihazování ji IGNORUJETE nebo přihodíte své maximum a O VÍC SE NESTARÁTE.
Suma sumárum: Plovoucí aukce Vás nebude omezovat. Proč tedy tak radikální ne? V čem je problém...

- - - - -
Jen tak naokraj. Já se o plovoucí aukci zajímám coby prodejce. Já bych ji použil. Jako kupujícímu je mě v podstatě jedno, na jakou aukci přihazuji. Z 98% přihazuji své maximum a jak to dopadne, se dozvím z případného výherního emailu. Jen u několika výjimečných aukcí se zajímám o jejich konec. A to ještě ten konec musí být v době, kdy mám čas a chuť sednout k počítači.