auktiva píše:Franta: Ano, protože tu musíme řešit neustále takovéto věci, bere nám to čas na pořádnou práci. A bohužel Cray je jen jeden z mnoha.

To se ptám jen tak, aby řeč nestála.

|
auktiva píše:Franta: Ano, protože tu musíme řešit neustále takovéto věci, bere nám to čas na pořádnou práci. A bohužel Cray je jen jeden z mnoha.
Franta7 píše:Hmmm - děkuji za PŘELASKAVÉ reakce, zejména opakujícímu se Vratislavovi a vpadaiblo, co mne ODKLÁNĚJÍ na jakási úložiště a html apod.
Ano ve svých 68 letech jsem líný bádat nad nějakými html fígly, dávám hlavně přednost tomu, aby věci šly JEDNODUŠE a nebyl jsem kvůli vložení fotky nucen študovat IT vejšku.
Franta7 píše:AVL68 > Pokud jde o mne, dnes jsem dospěl k neváhavému postoji. Tento kůň je stejně, jako dávno utahaná kobyla pana O. Lustiga, k smrti unavenej ještě než mu naložili....
Tady končím. F7.
Vratislav16 píše:Neodpustím si technickou poznámku= Franta má 1 aukci , ale lidičkám jež mají 150 000 aukcí nevadí , co vadí Frantíkovi. To je ,jako =1 divákovi na fotbalovém stadionu vadí , že na něj fučí (ostatním toto nevadí)a neobleče si kabát a požaduje , aby majitel stadion zakryl![]()
![]()
Ale nyní vážně , nechejme AUKTIVU PRACOVAT raděj běžme na =
![]()
Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník