Vratislav16 píše:Jedna z možností= Vámi nabízené gramodesky nemají zájemce, neb nemají přístroj,aby si je mohli přehrát,nevím. Na aukru pak prodejci mají poštovné doporučeně 45-60Kč.To je třetinové až poloviční než Vaše. Možná zájemce odrazuje to vysoké poštovné a neoverena adresa a vysoké ceny za knihy. Nevím??????????
A stále dokola - dokoliečka ... Neviem či ste si prečítali môj post nad Vami kde jasne píšem:
Krylias píše:...na moje aukcie NIK-NIK-NIK a ešte raz NIK ani 1 jediný x neklikol
Vidíte či čítate v tom,že by sa tam len teoreticky niekto sťažoval na poštovné či neoverenú adresu? NIE - NIE - NIE.
Neviem prečo to tu stále opakujete keď je to nepodstatné.
O akých záujemcoch to teda píšete či skôr akých máte na mysli, keď tu nie je ani jeden jediný teoretický záujemca = nulové prezretie aukcií ?Čo sa týka Vášho neustále spomínaného poštovného - veľakrát je aj 90.-Kč v rámci Čiech a do zahraničia 220.-Kč
- Kód: Vybrat vše
http://aukro.cz/slayer-live-undead-japan-i2577607739.html
A žeby to dotyčnému uškodilo by som nepovedal
- Kód: Vybrat vše
http://aukro.cz/show_user.php?uid=4713920
Vysoké ceny za exilové knihy? Sú vo väčšine prípadov menšie ako ten najlacnejší antikvariát v Čechách a pritom sú skutočne v novom stave.
O poštovnom som písal aj tu viackrát - je takisto nepodstatné.Ak mám o niečo záujem tak na poštovné nikdy nehľadím.Kupujem z celého sveta a nikdy na poštovné nešomrem.Písal som o Kanade a poštovnom.Napr. 7 kníh sa ku mne plavilo loďou takmer 2 mesiace a poštovné ?
89 Canadian dollars = 1 783.21951 Czech koruny
Ja sa v známkach vyznám a viem aj akú majú katalógovú cenu - takisto som býval veliký zberateľ.
A veta,že o gramodesky nemajú ľudia záujem kvôli tomu,že nemajú prístroj na prehratie ma skutočne už dostatočne dorazila a aj fest pobavila
Načo by som tu mal hádzať aj iné artefakty okrem kníh a gramoplatní keď na žiadnu aukciu NIK-NIK-NIK ani neklikne

= ani sa na ňu nepozrie pokiaľ to nie sú pohľadnice,známky ... ?
Stále a donekonečna (neviem či schválne) prehliadate tento najdôležitejší problém Auktivy = nezáujem,resp.nedostatočný záujem.
Prehliadli ste aj moju vetu o tom,že
som si myslel,že tu budem aj ja kupovať = bez kupujúcich by každý aukčný portál skrachoval.A ako som písal - za 2 roky som tu nikdy nič na kúpu nenašiel.
O pohľadnice a známky či TT vláčiky záujem nemám...
Pekný koniec mesiaca prajem a HOWGH

P.S.
auktiva píše:A pro všechny: V létě je stejné útlum prodeje, zajeďte si na dovolenou, pošlete nám pohlednici,
odpočiňte si a až se vrátíte tak my to budeme mít hotové. 
No - tak sa už všetci tešíme