Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Vaše návrhy a nápady

Re: Půl roku práce .... a NIC!! NIC!

Příspěvekod AVL68 » 28 srp 2012 21:26

Krylias píše:...Pozrite sa a spočítajte si všetkých prebehlíkov http://www.auktiva.cz/forum/viewtopic.php?t=245. Kto z nich tu nakoniec aj zostal...

Smutné počtení... :cry:

Krylias píše:...Auktiva sa skutočne (čo si budeme "nalhávat") premenila na "pohľadnicovo-filatelisticko-modelársky server"...

Krutá realita... :|
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 28 srp 2012 21:34

Krutá realita je = Krylias je ze Slovenska . Oba budeme muset nechat spojit zase státy do federace, aby bylo levnější poštovné :!: :!: Drahé poštovné totiž brzdí obchod mezi Slovenskem A Českem = to je ta realita pane AVL. A nikdo nemá svazané ruce, aby vynikal zde i v jiných zde oborech :drink:
Vratislav16

Příspěvekod Krylias » 28 srp 2012 23:47

Vratislav16 píše:Krylias= nabízíte specifikum = gramofonové desky + pomohlo by Vám také, kdybyste si nechal ověřit adresu. Byla by větší důvěryhodnost Vás jako partnera. To je má rada :pivo:

Už som práve myslím Vám takisto pred cca 2 mesiacmi písal,že overenie adresy je tu prd-prd-prd platné.Boli tu - vystavovali tu s overenými adresami a prd z toho.Kedy pochopíte,že overenie adresy je tu na Auktive doslova nepodstatné? Ale veď vy to vlastne aj veľmi dobre viete.
Ja tu nové aukcie už nedávam - opakujem len tie staré - škoda práce.
A keby som AJ nemal ani jednu aukciu tak by som tu hľadal niečo čo by som aj rád kúpil.Bohužiaľ tu veľmi dlho nič na nákup nevidím.Vlastne som tu ešte nikdy nič pre mňa ani nenašiel.Vidím tu len Vaše pohľadnice,známky a TT či Piko vláčiky od susedov... 8-)
Toto sú pre vás tie výborné čísla? Pre poštára možno ...
Krylias píše:Momentálne z celkových 151 399 aukcií na Auktive tvorí skupinka zberateľov pohľadníc,známok a vláčikárov 126 932 aukcií.
Krylias

Příspěvekod Krylias » 28 srp 2012 23:55

Vratislav16 píše:Krutá realita je = Krylias je ze Slovenska . Oba budeme muset nechat spojit zase státy do federace, aby bylo levnější poštovné :!: :!: Drahé poštovné totiž brzdí obchod mezi Slovenskem A Českem = to je ta realita pane AVL.

Už viac rokov pravidelne kupujem veci z Čiech.Dávam si cca 80% kúpených vecí posielať ku kamarátom či aj mojej rodine na Morave a zase naopak.Mnohí Češi si dávajú posielať nakúpené veci na Slovensku ku mne.Vzájomne potom spravíme výmeny.Takže sa dá aj na poštovnom ušetriť.
Inak sa cena poštovného dá znížiť aj o niečo vyššou cenou ponúkaného tovaru - napríklad.
Takže ani tieto Vaše subjektívne domnienky neobstoja ;)
Inak tu a ani nikde inde nie je problém poštovné :!:
Keby som mal vždy len hľadieť na poštovné tak nikdy nič nekúpim napr.cez Ebay z USA, kde mi ešte prirátajú aj colné poplatky... + z mnohých iných aukčných serverov z celého sveta.
Platili ste niekedy poštovné napr. za nejaký tovar z Kanady? Buďme vlastne ešte radi za naše poštovné...
Problém je,že tu (rozumej na AUKTIVE) obchod doslova a do písmena skapal (resp.sa ani za 2 roky nerozvinul), čo mi je skutočne ľúto.

Nie jeden Slovák.Češi a Češi tu neobchodujú.
Pardón ! Známky,pohľadnice a možno aj kinder vajíčka... sú tu "dôležité" predajné arterfakty ;)
Krylias

Příspěvekod Vratislav16 » 29 srp 2012 08:12

A tady je krutá realita= právě naopak byste měl rozšiřovat nabídku.No a když uvedete u knihy a gramodesky poštovné doporučeně =120,-Kč== tak toto kupce odradí. On neví, že to posíláte jinak.Já navíc píši u aukcí, že minimalizuji poštovné= i u více vydražených aukcí 1 kupcem : POŠTOVNÉ POČÍTÁM JEN 1x :roll: Když nic nevystavíte=nic neprodáte. Uvedu příklad= když zájemce příjde do "vyjedeného " krámu , tak také hned odejde. No a sběratelské obory mají jinou taktiku a tak se jim daří lépe ,než Vám. Nic ve zlém, ale to je můj pohled. :drink:
Vratislav16

Příspěvekod Krylias » 30 srp 2012 00:17

Vratislav16 píše:A tady je krutá realita= právě naopak byste měl rozšiřovat nabídku.No a když uvedete u knihy a gramodesky poštovné doporučeně =120,-Kč== tak toto kupce odradí. On neví, že to posíláte jinak.Já navíc píši u aukcí, že minimalizuji poštovné...

No a teraz mi prosím aj napíšte kvôli čomu a HLAVNE kvôli komu by som mal rozširovať aukcie keď na moje aukcie NIK-NIK-NIK a ešte raz NIK ani 1 jediný x neklikol?
Kvôli môjmu premárnenému času????!!!???
Poštovným to 100% nebude a ani neoverenou adresou.Je to len tým,že tu ako som písal doslova "skapal" pes - Bohužiaľ.
Nič iné prosím v tom nehľadajte - je to maximálne zbytočné.Žiadna krutá realita.Je to iba chabá realita.
P.S.Tieto aukcie iba obnovujem zo zotrvačnosti.Keď niečo predám inde tak iba aukciu vymažem a basta.
Čo sa týka poštovného - myslím,že som to dostatočne jasne opísal v mojom predošlom poste.Neviem čo je k tomu na nepochopenie.
Písať a opýtať sa myslím vie každý z nás.
Krylias

Příspěvekod Vratislav16 » 30 srp 2012 08:09

Jedna z možností= Vámi nabízené gramodesky nemají zájemce, neb nemají přístroj,aby si je mohli přehrát,nevím. Na aukru pak prodejci mají poštovné doporučeně 45-60Kč.To je třetinové až poloviční než Vaše. Možná zájemce odrazuje to vysoké poštovné a neoverena adresa a vysoké ceny za knihy. Nevím??????????
Vratislav16

Příspěvekod Krylias » 30 srp 2012 13:40

Vratislav16 píše:Jedna z možností= Vámi nabízené gramodesky nemají zájemce, neb nemají přístroj,aby si je mohli přehrát,nevím. Na aukru pak prodejci mají poštovné doporučeně 45-60Kč.To je třetinové až poloviční než Vaše. Možná zájemce odrazuje to vysoké poštovné a neoverena adresa a vysoké ceny za knihy. Nevím??????????

A stále dokola - dokoliečka ... Neviem či ste si prečítali môj post nad Vami kde jasne píšem:
Krylias píše:...na moje aukcie NIK-NIK-NIK a ešte raz NIK ani 1 jediný x neklikol :idea:

Vidíte či čítate v tom,že by sa tam len teoreticky niekto sťažoval na poštovné či neoverenú adresu? NIE - NIE - NIE.
Neviem prečo to tu stále opakujete keď je to nepodstatné.
O akých záujemcoch to teda píšete či skôr akých máte na mysli, keď tu nie je ani jeden jediný teoretický záujemca = nulové prezretie aukcií ?

Čo sa týka Vášho neustále spomínaného poštovného - veľakrát je aj 90.-Kč v rámci Čiech a do zahraničia 220.-Kč
Kód: Vybrat vše
http://aukro.cz/slayer-live-undead-japan-i2577607739.html

A žeby to dotyčnému uškodilo by som nepovedal :arrow:
Kód: Vybrat vše
http://aukro.cz/show_user.php?uid=4713920

Vysoké ceny za exilové knihy? Sú vo väčšine prípadov menšie ako ten najlacnejší antikvariát v Čechách a pritom sú skutočne v novom stave.
O poštovnom som písal aj tu viackrát - je takisto nepodstatné.Ak mám o niečo záujem tak na poštovné nikdy nehľadím.Kupujem z celého sveta a nikdy na poštovné nešomrem.Písal som o Kanade a poštovnom.Napr. 7 kníh sa ku mne plavilo loďou takmer 2 mesiace a poštovné ?
89 Canadian dollars = 1 783.21951 Czech koruny

Ja sa v známkach vyznám a viem aj akú majú katalógovú cenu - takisto som býval veliký zberateľ.

A veta,že o gramodesky nemajú ľudia záujem kvôli tomu,že nemajú prístroj na prehratie ma skutočne už dostatočne dorazila a aj fest pobavila :mrgreen:
Načo by som tu mal hádzať aj iné artefakty okrem kníh a gramoplatní keď na žiadnu aukciu NIK-NIK-NIK ani neklikne :!: = ani sa na ňu nepozrie pokiaľ to nie sú pohľadnice,známky ... ?
Stále a donekonečna (neviem či schválne) prehliadate tento najdôležitejší problém Auktivy = nezáujem,resp.nedostatočný záujem.
Prehliadli ste aj moju vetu o tom,že som si myslel,že tu budem aj ja kupovať = bez kupujúcich by každý aukčný portál skrachoval.A ako som písal - za 2 roky som tu nikdy nič na kúpu nenašiel.
O pohľadnice a známky či TT vláčiky záujem nemám...
Pekný koniec mesiaca prajem a HOWGH ;)
P.S.

auktiva píše:A pro všechny: V létě je stejné útlum prodeje, zajeďte si na dovolenou, pošlete nám pohlednici, odpočiňte si a až se vrátíte tak my to budeme mít hotové. ;)

No - tak sa už všetci tešíme ;)
Krylias

Příspěvekod AVL68 » 30 srp 2012 17:56

Krylias píše:
auktiva píše:A pro všechny: V létě je stejné útlum prodeje, zajeďte si na dovolenou, pošlete nám pohlednici, odpočiňte si a až se vrátíte tak my to budeme mít hotové. ;)

No - tak sa už všetci tešíme ;)
Kdy končí období dovolených: v září, v říjnu, v listopadu... ? :lol: Tož do té doby na zdraví! :pivo:
AVL68

Příspěvekod auktiva » 30 srp 2012 20:01

Období dovolených končí brzy, takže i my budeme hotovi ;)
Obrázek
auktiva

PředchozíDalší

Zpět na Náměty na nové služby a zlepšováky