Krylias píše:Vratislav16 píše:A tady je krutá realita= právě naopak byste měl rozšiřovat nabídku.No a když uvedete u knihy a gramodesky poštovné doporučeně =120,-Kč== tak toto kupce odradí. On neví, že to posíláte jinak.Já navíc píši u aukcí, že minimalizuji poštovné...
No a teraz mi prosím aj napíšte kvôli čomu a HLAVNE kvôli komu by som mal rozširovať aukcie keď na moje aukcie NIK-NIK-NIK a ešte raz NIK ani 1 jediný x neklikol?
Kvôli môjmu premárnenému času????!!!???
Poštovným to 100% nebude a ani neoverenou adresou.Je to len tým,že tu ako som písal doslova "skapal" pes - Bohužiaľ.
Nič iné prosím v tom nehľadajte - je to maximálne zbytočné.Žiadna krutá realita.Je to iba chabá realita.
P.S.Tieto aukcie iba obnovujem zo zotrvačnosti.Keď niečo predám inde tak iba aukciu vymažem a basta.
Čo sa týka poštovného - myslím,že som to dostatočne jasne opísal v mojom predošlom poste.Neviem čo je k tomu na nepochopenie.
Písať a opýtať sa myslím vie každý z nás.
Zvládáte jednoduchou matematiku ??? pokud ano, tak se na důvod nemusíte ptát,ale lze si ho velice jednoduše dovodit.
Napovím Vám malou úlohou:
Kolik zájemců za rok, měsíc nebo týden, o specifický předmět, teoreticky vyproduje aukční portál s realisticky 1milionem uživatelů kdy se počítá, že zájem o tento předmět by mohl mít každý pětistý uživatel 1x za rok, a kolik takových zájemců vyprodukuje jiný aukční portál s max. 7500 aktivními uživateli.
Jen připomínám, neřeší se kupující,ale možný zájemce, tedy ten kdo si klikne na zobrazení aukce daného předmětu a to 1x za rok.