Cray = Váš problém já řešit nebudu. Každý je strůjcem štěstí svého. Máme na výběr = aukro, auktivu , Vy máte své weby. Já toto dělám pro zábavu , handrkovat se s Váma dále nebudu. Já na rozdíl od Vás se přizpůsobím= co bude ,to ponechám na AUKTIVĚ . Ahojjjjjjjjjj
Behemote (a ostatní), snad se mi nebudete příliš divit, pokud napíši, že Vratislav je totálně odtržený od reality a žije si v nějakém svém virtuálním světě.. Ano, on prodává ostošet /své jedinečné unikáty).. stejně tak možná nemá problémy s neplatiči (proč taky? když má "jedinečnou věc", jež jinde nekoupíte).
Ale jsou všichni ostatní prodejci jako on? je on tím "IDEALNIM PRODEJCEM", kterého chtějí mít aukční servery pod sebou? Jež jim zapleví 50.000 aukcemi a více datové pole - ačkoliv má případný okruh potenciálních kupujících v rozsahu 10-20 lidí???
Je pak divné se "nedivit", že zrovna takový prodejce s tak unikátní nabídkou prodeje (sběratel), oproti jehož nabídce prakticky neexistuje konkurence, nebot co věc, to nenahradiltelný originál, nám tady budu kázat o tom ".. jste divní.. vy to neumíte.. mně to jde.. asi se běžte poučit někam jinak.. nebo to dělejte jinak.."
vám ostatním prodejcům běžného, spotřebního zboží - určeného PRO MASY.. to připadá jako vhodná doporučení? mně nikoliv, zkrátka Auktiva zase stejně jako Odklepnuto zhřešila a dojela na to, že se stala sběratelským serverem. A ani nijak nemá moc chuti se tohoto stigmatu zbavit. Opakovaně jsem navrhoval ve foru, aby přestala zdůraznovat a prezentovat sběratelské předměty na homepage (protože to zkrátka nepotřebují! sběratel bude cedit i krev, aby se ke své věci dostal...) a místo toho tam byly pouze ostatní kategorie.. ale stačí se podívat a pokaždé uvidíte sami.. ani sama homepage ostatně nijak výrazně nevyzívá k nakupování běžných, spotřebných předmětů - at je to nádobí, nábytek, textil či elektronika..
tak pak je v takové situaci naprosto NULOVA SANCE, že by mohla prorazit mezi "MILIONEM TUPYCH CECHU!!!!"