No nevím proč předešlému diskutérovi leží v žaludku sběratelé ???? Já ( mám ID= 811) a mí kamarádi jsme zariskovali a došli zde vlastně při rozběhu portálu a věřili jsme ,že se bude dále rozjíždět . A sami jsme přetahovali zde další a další kolegy. No v jiných oborech jsou asi lenivější lidičky. Dokonce znasilňovali adminy, aby jim zde oni přenesli aukce. Takže asi taková situace je ,to asi ten diskutér neví. Nemůžeme za to, že jiní si šlapou po " štěstí " . Přeji hezký den
Protože vy jste totální trotl, který NAPROSTO NEDOKAZE POCHOPIT, že majorita (víte, to je to, čemu se říká NAPROSTA VETSINA!) lidí na aukčních serverech hledá COKOLIV jiného, než sběratelské položky typu pivní etikety, pohlednice a známky!!ale néé. .vy nikdy tak základní a elementární věc nedokážete pochopit. Na každého, kdo si stěžuje, že se mu zde špatně prodává, okamžitě vyjíždíte, že to je jen jeho chyba, ať se podivá buď na sběratele - a nebo rovnou ho hned uzemníte tím, že vám se přeci prodává skvěle a tak to musí být přeci v daném stěžovateli, že něco dělá špatně.
Máte vůbec nejaký odhad, kolik připadá sběratelů či hledačů sběratelských artiklů na takových 100 uživatelů (kupujících)?? Podle mě to bude tak max 10-15 lidí, těch dalších 85 hledá iPhone, notebooky, oblečení a další spotřební věcí.