Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Problémy s ODKLEPNUTO.CZ

Pojďte si povídat...

Re: Problémy s ODKLEPNUTO.CZ

Příspěvekod Vratislav16 » 08 zář 2012 06:26

No nevím proč předešlému diskutérovi leží v žaludku sběratelé ???? Já ( mám ID= 811) a mí kamarádi jsme zariskovali a došli zde vlastně při rozběhu portálu a věřili jsme ,že se bude dále rozjíždět :!: . A sami jsme přetahovali zde další a další kolegy. No v jiných oborech jsou asi lenivější lidičky. Dokonce znasilňovali adminy, aby jim zde oni přenesli aukce. Takže asi taková situace je ,to asi ten diskutér neví. Nemůžeme za to, že jiní si šlapou po " štěstí " . Přeji hezký den :drink:
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 08 zář 2012 15:27

CrayXMP píše:JO.. pravda.. je tu málo sběratelských položek. k dnešnímu dni představují cca 7/10 celého portálu :(

No, sešli se tu téměř všichni sběratelé českého internetu, takže jim to tu "jede". Můžou být spokojeni.

Kéž bych se dočkal toho, aby se tu sešli i všichni (nebo aspoň většina) bazaristé s PC komponentami. To by se zase líbilo mě. :lol:
AVL68

Příspěvekod drobek47 » 08 zář 2012 15:38

Dal jsem na Odklep.cz ten samý telefon co mám tady a Otto mě do hodiny komplet zablokoval. I vstup do diskuze, která tam vůbec není. Obrázek
drobek47

Příspěvekod CrayXMP » 08 zář 2012 19:00

No nevím proč předešlému diskutérovi leží v žaludku sběratelé ???? Já ( mám ID= 811) a mí kamarádi jsme zariskovali a došli zde vlastně při rozběhu portálu a věřili jsme ,že se bude dále rozjíždět . A sami jsme přetahovali zde další a další kolegy. No v jiných oborech jsou asi lenivější lidičky. Dokonce znasilňovali adminy, aby jim zde oni přenesli aukce. Takže asi taková situace je ,to asi ten diskutér neví. Nemůžeme za to, že jiní si šlapou po " štěstí " . Přeji hezký den

Protože vy jste totální trotl, který NAPROSTO NEDOKAZE POCHOPIT, že majorita (víte, to je to, čemu se říká NAPROSTA VETSINA!) lidí na aukčních serverech hledá COKOLIV jiného, než sběratelské položky typu pivní etikety, pohlednice a známky!!

ale néé. .vy nikdy tak základní a elementární věc nedokážete pochopit. Na každého, kdo si stěžuje, že se mu zde špatně prodává, okamžitě vyjíždíte, že to je jen jeho chyba, ať se podivá buď na sběratele - a nebo rovnou ho hned uzemníte tím, že vám se přeci prodává skvěle a tak to musí být přeci v daném stěžovateli, že něco dělá špatně.

Máte vůbec nejaký odhad, kolik připadá sběratelů či hledačů sběratelských artiklů na takových 100 uživatelů (kupujících)?? Podle mě to bude tak max 10-15 lidí, těch dalších 85 hledá iPhone, notebooky, oblečení a další spotřební věcí.
CrayXMP

Příspěvekod CrayXMP » 08 zář 2012 19:01

drobek47 píše:Dal jsem na Odklep.cz ten samý telefon co mám tady a Otto mě do hodiny komplet zablokoval. I vstup do diskuze, která tam vůbec není. Obrázek

.. cha chaChaa.!! no to je boží..no já se z toho-- :D :D :lol: máte naprosto úžasný "smajlík"
CrayXMP

Příspěvekod zdedoalt » 09 zář 2012 03:21

CrayXMP
Máte vůbec nejaký odhad, kolik připadá sběratelů či hledačů sběratelských artiklů na takových 100 uživatelů (kupujících)?? Podle mě to bude tak max 10-15 lidí, těch dalších 85 hledá iPhone, notebooky, oblečení a další spotřební věcí.

Pokud by to byla pravda , pak musí být Vaše položky vyprodány,
zdedoalt

Příspěvekod drobek47 » 09 zář 2012 06:32

sběratelů či hledačů sběratelských artiklů je tak 95 ze 100. Spotřební zboží si můžete koupit v každým krámě, někdy i levněji než tady. Sběratelské věci však koupíte JEN TADY.
drobek47

Příspěvekod vpdiablo » 09 zář 2012 16:58

drobek47 píše:

sběratelů či hledačů sběratelských artiklů je tak 95 ze 100. Spotřební zboží si můžete koupit v každým krámě, někdy i levněji než tady. Sběratelské věci však koupíte JEN TADY.

Drobku asi jste nějak nepochopil a nejen drobek, že zde CrayXPM nehovoří o registrovaných uživatelích na Auktivě ... zde by platilo spíše 98% ze 100 jsou sběratelé. Ale o běžných kupujících, kteří chodí na aukční servery a na inzertní servery a tam je skladba přesně opačná 99% lidí hledá spotřební zboží a zbytek jsou pak sběratelé všeho možného. Zde sběratelé nechybí, zato tu chybí ti ostatní a to je problém Auktivy pokud má být plnohodnotným aukčním portálem.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod drobek47 » 09 zář 2012 18:38

Já taky nemluvím o prodávajících, ale o kupujících. Pokud si budu chtět koupit tričko, telefon, televizi nebo počítač, tak nikdy nehledám na internetu, ale v kamenném obchodě. Zato sběratelské předměty nikdy nehledám v obchodě, ale na internetu.
drobek47

Příspěvekod CrayXMP » 09 zář 2012 22:03

Vpdiablo to přesně vystihl - možná jsem tam měl rovnou napsat, že takový poměr je třeba běžný na aukro.cz - ale kdo by pořád tady otravoval s Aukrem.
CrayXMP

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna