Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Problémy s ODKLEPNUTO.CZ

Pojďte si povídat...

Re: Problémy s ODKLEPNUTO.CZ

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 10 zář 2012 16:46

drobek47 píše:Já taky nemluvím o prodávajících, ale o kupujících. Pokud si budu chtět koupit tričko, telefon, televizi nebo počítač, tak nikdy nehledám na internetu, ale v kamenném obchodě. Zato sběratelské předměty nikdy nehledám v obchodě, ale na internetu.

A neni treba zrovna u elektroniky lepsi vec vybrat v klidu na netu, porovnat si specifikace a to zda odpovidaji mym pozadavkum, misto toho aby clovek poslouchal mnohdy znudeneho prodavace, ktery je v prvni rade motivovan k tomu, aby konecne prodal tech 50 beden co nakupci vyhodne nakoupil ve vyprodeji a ted se jich nemuzou zbavit, protoze jsou zastarale/neumeji podstatnou funkci/maji horsi obraz nez konkurence/doplnte dle preferenci dalsi ?
Zaroven si srovnat ceny ruznych prodejcu neni od veci. A takovych lidi je hodne.
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod CrayXMP » 10 zář 2012 23:12

no nemůžu mluvit za Drobka, ale myslím si, že on to myslel tak, že na internetu zkoukne nejlepší cenu v kamenném obchodě a pak HLEDA, kde skutečně v kamenném obchodě tu věc mají, aby si jí tam koupil. Jen to nevyjádřil přesně.
CrayXMP

Příspěvekod drobek47 » 11 zář 2012 06:03

CrayXMP píše:no nemůžu mluvit za Drobka, ale myslím si, že on to myslel tak, že na internetu zkoukne nejlepší cenu v kamenném obchodě a pak HLEDA, kde skutečně v kamenném obchodě tu věc mají, aby si jí tam koupil. Jen to nevyjádřil přesně.

Samozřejmě, že si na Heurece vyberu zboží o které mám zájem a pak si je koupím, nebo objednám přímo v kamenném obchodě. Tam si předběžně dohodnu i cenu. Naposled jsem tak kupoval před 14 dny mobil a před týdnem ženě robota Eta.
drobek47

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 11 zář 2012 19:05

No v tom pripade tu vidim jisty rozpor mezi vetou "Pokud si budu chtět koupit tričko, telefon, televizi nebo počítač, tak nikdy nehledám na internetu, ale v kamenném obchodě." a "Samozřejmě, že si na Heurece vyberu zboží o které mám zájem a pak si je koupím, nebo objednám přímo v kamenném obchodě.". Treba v tom kroku nejprve si najit zbozi o ktere mam zajem na netu - a to je presne to, co delaji i ostatni, treba i na tom blbem Aukru 8-)
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod pravda2 » 11 zář 2012 20:32

Domnívám se, že pláčete na nesprávném hrobě - tady se řeší problémy s ODKLEPNUTO - zajímalo by mě kolika lidem znárodnilo ODKLEPNUTO vložené peníze, což je u jednotlivce zanedbatelné ale prodejců byla spousta a každému ponechal na účtě celých 5,-kč!!!!!!!!!!!!!!!!!
pravda2

Příspěvekod drobek47 » 11 zář 2012 21:02

pravda2 píše:Domnívám se, že pláčete na nesprávném hrobě - tady se řeší problémy s ODKLEPNUTO - zajímalo by mě kolika lidem znárodnilo ODKLEPNUTO vložené peníze, což je u jednotlivce zanedbatelné ale prodejců byla spousta a každému ponechal na účtě celých 5,-kč!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mně ukradl 5 600 kreditů, které mi dal za služby odklepnutu a pro jistotu mě zablokoval komplet účet.

pojezdy, Heuréka není aukro, odklepnuto ani auktiva. A ani tam bych si nekoupil vůbec nic co není sběratelské.
drobek47

Příspěvekod CrayXMP » 11 zář 2012 21:45

Jen abychom to uvedli na správnou míru: Heureka patří již léta do holdingu Aukro/Allegro a je jimi 100 % vlastněna.. ostatně se s tím vůbec nijak netají.
CrayXMP

Příspěvekod auktiva » 12 zář 2012 21:15

Heureká dříve patřila pod Miton, kompletně ho prodali až loni.
Obrázek
auktiva

Předchozí

Zpět na Kecárna