Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Že to tu ale žije, co..?

Pojďte si povídat...

Re: Že to tu ale žije, co..?

Příspěvekod drobek47 » 01 lis 2012 12:03

LiborH píše:Zdraví pane drobek,

jsem rád,že jste si přečetl moji odpověď, - týkající se úrovně Vašich příspěvků - tedy že jste si to přečetl pozorně a šel jste dělat - cituji Vás " Něco přádného " - tím Auktivě prospějete daleko víc,než tím že budete v diskuzi neustále někoho napadat. :roll:
tak se mějte a nic ve zlém LiborH :D

Libore, když budeme všichni adminovi jen lichotit jako Vratislav, tak se zde nikdy nic k lepšímu nepohne. Je tu vystaveno 35 000 aukcí známek. Z toho nejméně 90% námětových. Mezi filatelisty je těch sbírajících náměty také tolik. Když chcete najít třeba sportovní známku, tak musíte prohledat všechno. Požadavek na podrobnější rozdělení není již dlouho akceptován. Celin a celistvostí je tady 7 000 a za týden po zadání požadavku byly rozděleny tak podrobně, že už navěky některé zůstanou prázdné. Sběratelů těchto atributů je max. 1% filatelistů.
drobek47

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 01 lis 2012 13:05

Jen tak mimochodem, na hlavni strance stale sviti sekce Novinky, s poslednim oznamenim z prosince... mozna by nebylo od veci i tam nejakou tu "novinku" obcas vygenerovat, aby to nevypadalo ze je tu mrtvo uplne...
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod LiborH » 01 lis 2012 14:00

Zdravím,

no nevím co chtějí někteří pořád vylepšovat a někam posunovat,nebo dokonce vstupovat se strategickým partnerem.Není umění provozovat takové aukční stránky za velké peníze nějakého " Strtegického partnera" ,ale umění je dělat to za pokud možno munimální náklady.Dle mého názoru funguje Auktiva perfektně,spolehlivě a navíc ještě k tomu pro vystavující a nakupující zadarmo.Bylo by dobré si to uvědomit i při mnohdy zbytečných požadavcích na různé úpravy funkcí Auktivy.Tím ale jistě nemám na mysli návrhy na rozčlenění a zpřehlednění nabídky kategorií v oboru sběratelství.

Tak se mějte LiborH
LiborH

Příspěvekod svat.petr » 01 lis 2012 14:38

Libore,
souhlasím s Vámi, buďme rádi, že tu Auktiva je a zatím dobře funguje.
svat.petr

Příspěvekod AVL68 » 01 lis 2012 20:38

LiborH, svat.petr a mnozí další jsou se současnou Auktivou spokojení. Když jim vyhovuje, tak proč ne. Jenže, je tato množina (jak je asi velká?) spokojených uživatelů dostatečným důvodem, aby Auktiva usnula na vavřínech? Podle mnohých ano. Vždyť když něco dobře funguje, tak proč do toho vrtat, že? :twisted: :twisted:

Admini mě zřejmě odpoví něco ve smyslu: neustrnuli jsme, vývoj stále pokračuje. Což o to, klidně to může být pravda. Ovšem, výsledek je kde? :?:

Já spokojen nejsem. Vím, že by zdejší aukční server mohl být lepší, o mnoho lepší než je teď! Mrzí mě, když vidím, jak Auktiva neumí/ nemá na to/ není to její prioritou (nehodící se škrkněte ;) ) podchytit velké množství nespokojenců, které Aukro svou přeměnou v eshop i svou arogancí "generuje".

Když se mě zeptáte, proč tady vlastně jsem, odpovím: Protože už nemám kam jinam jít! Chtěl bych ale odpovídat: Jsem tu, protože jeto tu perfektní. DOČKÁM SE toho?

Po ročním čekání se mé nadšení z Auktivy mění ve skepsi...
AVL68

Příspěvekod Vratislav16 » 01 lis 2012 22:36

AVL = dejte nějaké návrhy na změny. Melete pořád o něčem a o ničem = jako politici :lol: :lol: :lol:
Víme přece = admini nebudou měnit čas zahájení + konce aukce ( můj+ drobka návrh), vyhledávání dle požadavku = Cray ... nebude. A co Vy chcete za vylepšení ???
Naposledy upravil Vratislav16 dne 01 lis 2012 22:40, celkově upraveno 1
Vratislav16

Příspěvekod CrayXMP » 01 lis 2012 22:40

Nebuďte nechutný hypokrat, Vratislave! Kdokoliv.. KDOKOLIV!! - Drobek, já i AVL či Behemot (pokud se nemýlím), jsme každý podali nějaké návrhy, které by se nám líbilo implementovat.

To jen VY! jste každý z nich okamžitě a hned zkritizoval, zesměšnil a shodil ze stolu jako naprosto nepotřebný. Vy jste nesouhlasil ani s jendím jediným "novým nápadem", protože Vám to zkrátka nechybí a jestli někdo tady trpí nízkými prodeji ".. no tak to je přeci chyba dotyčného. .podívejte se na mě a mých cca 700 obchodů! když to někdo neumí, tak mu ani bůh shora nepomůže + xxx vytlemených smajlíků" (toto je pouze přibližná parafráze vašeho chování, nikoliv přesná citace - ale ostatní se dovtípí)
CrayXMP

Příspěvekod Vratislav16 » 01 lis 2012 22:43

Cray = Vy mně připomínáte jednu osobu, jež kol sebe dštila jen síru..... Vždyť víte, že admini se vůbec k Vašemu požadavku za celý rok nevyjadřili. Trochu slušnosti by Vám neuškodilo .To co chce drobek = jsem navrhoval já= !!!!!!!!! Drobek se jen přidal. Ahoj :lol: :lol: :lol:
Vratislav16

Příspěvekod Krylias » 01 lis 2012 22:50

Vratislav16 píše:AVL = dejte nějaké návrhy na změny. Melete pořád o něčem a o ničem = jako politici :lol: :lol: :lol:
Víme přece = admini nebudou měnit čas zahájení + konce aukce ( můj+ drobka návrh), vyhledávání dle požadavku = Cray ... nebude. A co Vy chcete za vylepšení ???

WTF ? Viete o čom má (mala) vôbec byť Auktiva 3 ?
Tak len tak stručne - OK?
auktiva píše:Auktiva 3 má zcela novou filosofii s důrazem na jednoduchost, uživatelskou přívětivost a přístupnost. Nejde jen o nový kabát, je to protknuto celým systémem. Chceme více zapůsobit na uživatele, nově rozdělit web, udělat vše rychlejší a efektivnější. Snažíme se vytvořit obchodní platformu která se bude ale značně lišit. Není to jednoduché, chce to správné načasování a vše dobře připravit aby to fungovalo jak má.

auktiva píše:Rádi bychom ještě nějaké věci předělali (hlavně vzhled), ale to asi pak necháme až v průběhu chodu, abychom Vás již nenapínali.

auktiva píše:Design bude jednoduchý, funkční, ale doufáme že přehledný a user friedly.

Stabilita, rychlost a bezpečnost: to jsou věci které nás brzdí nejvíce. Zavedly jsme nové postupy které zrychlí server, jsou vytvořeny nové způsoby komunikace s databází a ověřování uživatelských vstupů. Velkou novinkou, kterou budeme muset ale ještě v průběhu zdokonalit budou nové interaktivní formuláře.

Ja som to tu už písal.Tu bol ešte v marci (březnu) na hlavnej stránke vianočný stromček či snehuliaci ...
Ak to Vy neviete - tak AUKTIVA presne vie čo má zmeniť = netreba už žiadne návrhy na zmeny dávať ako si to možno stále myslíte.
Návrhov bolo už myslím si dosť.Ale akosi je tu stála brzda a takisto sa divím a ľutujem,že Auktiva nevie či nedokáže využiť neustále vyššie % nespokojencov na Aukre spustením nového systému ktorý by zaujal ako predajcov tak aj kupujúcich.
Zdravím a príjemný večer prajem.
Naposledy upravil Krylias dne 01 lis 2012 22:54, celkově upraveno 1
Krylias

Příspěvekod CrayXMP » 01 lis 2012 22:54

Vratislav16 píše:Cray = Vy mně připomínáte jednu osobu, jež kol sebe dštila jen síru..... Vždyť víte, že admini se vůbec k Vašemu požadavku za celý rok nevyjadřili. Trochu slušnosti by Vám neuškodilo .To co chce drobek = jsem navrhoval já= !!!!!!!!! Drobek se jen přidal. Ahoj :lol: :lol: :lol:

no tak to tedy "kecáte", protože admini se k mému požadavku vyjádřili několikrát, pochopili přesně, oč mi jde, ale obhajovali aktuální stav a opakovaně také tvrdili, že by to mohli zaimplementovat, ale potřebují novou strukturu databáze (= auktiva 3), protože současná to prý neumí.

A pokud jste daný bod "drobka" zminoval jako první, tak to jsem asi přehlédl, za toto jediné se vám omlouvám - za zbytek vaší "citace se smajlíky" ani náhodou, protože přesně tak se opakovaně vyjadřujete a pokaždé zastáváte postoj "mně to funguje, vyhovuje - a pokud vy máte problém, je to váš problém". jen se podívejte zpětně na své příspěvky, jak pokaždé okamžitě napadáte ostatní, kteří zde něco kritizují nebo s něčím vyjadřují nespokojenost.
CrayXMP

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna