Vratislav16 píše:Ještě zajímavý poznatek === dneska je zde cca 180 000 aukcí. Ale nejvíce řvou v diskusi uživatelé ,jež mají : 27 + 7 +0+99+2 = 135 aukcí !!!!!!!!!! ČILI TAKOVÁ PIDI STRANA, ŘEKLI BY POLITICI V POLITICE !!!!!!!!!!!
To jen konstatuji v kecárně fakta z druhé strany , nic jim nevyčítám !!!!!!!!!!
Najprv som si povedal,že mi to ani nestojí za žiadny koment,ale pridám predsa aj ja jeden.
Vystavím tu Vratko teoreticky ďalších 100.000 aukcií s použitým toaletným papierom.Bude to podľa Vás dozaista velikánsky úspech Auktivy ! Alebo vari nie?
Veď predsa len za jeden/dva ... dni pribudne Auktive 100.000 nových aukcií ! 100.000 !!! To bude super úspech Vratko - že?

Doma (v pivnici,garáži...) sa nám kdesi ešte váľa velikánska zbierka servítok, ktoré sme ako deti zbierali.Možno ich je tam aj tisíc.1000 nových aukcií !
Kdesi by malo byť aj cca 500 odznakov.Budem mať ďalších 500 nových aukcií ! Bingo...
Čo by bez Vašich 10.000 aukcií Auktiva len robila ... Čo by len robila ...
ÁNO - boli tu aj velikí predajcovia z AUKRA - už som to tu písal xxxxxxx-krát.Ale vrátili sa radšej naspäť - napriek svojej nespokojnosti.
Auktiva ich po čase ničím nepriťahovala - od začiatku roka sľubuje úplne nový systém a nový systém paradoxne jeho nespustením podkopuje dôveryhodnosť celého aukčného servera.Radšej zaplatiť Auktive nejakú províziu z predaja, ako tu mať možnosť bezplatne vystaviť 10.000 aukcií a predať myšacie chvosty...