Viac ako poskok AUKTIVY dopredu by ma potešilo zrušenie celého AUKRA - tým hovädám z AT nič dobré neprajem

Bohužiaľ - ak človek chce niečo kúpiť/predať tak to kúpi práve v AUKRO mäsiarstve...
|
AVL68 píše:Uvažují o žalobě? Hmm..., ale udělají to? Těch, co říkalo, že odejdou, taky bylo dost, a skutek utek.
Krylias píše:Oni aj odišli a vystavovali aj tu a aj na AUKRE.Potom znova už len na AUKRE ...
Vratislav16 píše:AVL = proč zde prezentujete jen něčí pokroucené názory a kraviny ??????? V roce 2011 o tomto čase zde bylo cca 4000 uživatelů , nyní je skoro 2x tolik. Byly tady vlny aukráků, ale to byli zlatokopové. Když neprodali napoprvé, tak se zase vypařili do etéru. Podívejte na pivaře a jiné. Ti zde nediskutují, vesele vystavují a vesele prodávají. Když si občas přečtu diskuse i na aukru a vidím tamější problémy,tak je mně z nich špatně.....
Buďme rádi , že máme auktivu! Já věřím, že majitel a admini na něčem pracují. Ale jistě nebudou zveřejňovat na čem konkrétně pracují, neb konkurence nespí. Kdysi jsem zažil "naháněče" ve Vídni, kdy tam naháněli české turisty do obchodů.... Ještě zajímavý poznatek === dneska je zde cca 180 000 aukcí. Ale nejvíce řvou v diskusi uživatelé ,jež mají : 27 + 7 +0+99+2 = 135 aukcí !!!!!!!!!! ČILI TAKOVÁ PIDI STRANA, ŘEKLI BY POLITICI V POLITICE !!!!!!!!!!!
To jen konstatuji v kecárně fakta z druhé strany , nic jim nevyčítám !!!!!!!!!!
Krylias píše:Stále viac a viac ľudí uvažuje o hromadnej sťažnosti voči AUKRU,ktoré berie peniaze za služby,ktoré neplní,resp.ich nedokáže plniť.
Viac ako poskok AUKTIVY dopredu by ma potešilo zrušenie celého AUKRA - tým hovädám z AT nič dobré neprajem
Bohužiaľ - ak človek chce niečo kúpiť/predať tak to kúpi práve v AUKRO mäsiarstve...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků