Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Že to tu ale žije, co..?

Pojďte si povídat...

Re: Že to tu ale žije, co..?

Příspěvekod Krylias » 03 lis 2012 22:20

Stále viac a viac ľudí uvažuje o hromadnej sťažnosti voči AUKRU,ktoré berie peniaze za služby,ktoré neplní,resp.ich nedokáže plniť.
Viac ako poskok AUKTIVY dopredu by ma potešilo zrušenie celého AUKRA - tým hovädám z AT nič dobré neprajem ;)
Bohužiaľ - ak človek chce niečo kúpiť/predať tak to kúpi práve v AUKRO mäsiarstve...
Krylias

Příspěvekod AVL68 » 03 lis 2012 22:43

Uvažují o žalobě? Hmm..., ale udělají to? Těch, co říkalo, že odejdou, taky bylo dost, a skutek utek. :(
AVL68

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 03 lis 2012 22:49

Až přestanou uvažovat o stížnosti a dají to Aukru opravdu pocítit, třeba tím že přestanou Aukro živit, tak tomu začnu věřit. Jinak to jsou jen kecy "u piva", a stejně to tak i dopadne.
Reálná alternativa pro většinu ale bohužel není a i přes ten bordel co na Aukru už léta je se tam holt prodává. Prachy nacpané do reklam místo programátorů jsou holt vidět.
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod Krylias » 03 lis 2012 22:49

Oni aj odišli a vystavovali aj tu a aj na AUKRE.Potom znova už len na AUKRE ...
Krylias

Příspěvekod Krylias » 03 lis 2012 22:54

AUKRO je jedna velikánska mafia.Do sporu s ňou sa boja ísť aj významné české NET spravodajské portály.Mohol by som ich tu menovať.Podal som im dosť jasných dôkazov za porušovanie pravidiel zo strany AUKRA.
Najprv sľubovali,že to zverejnia a že si to overia.
Keď aj začali niečo konať tak to potom postupne stiahli do stratena a nakoniec len tupo mlčali :evil:
Písal som aj veľmi dôležitým organizáciám.Ani tie nakoniec nič nepodnikli a AUKRO i naďalej porušovalo nielen ich pravidlá obchodovania,ale významne porušovalo aj samotný zákon !

Za AUKROM musia stáť skutočne veľké ryby.Ale to stáli aj za Rathom...
Krylias

Příspěvekod drobek47 » 04 lis 2012 07:29

AVL68 píše:Uvažují o žalobě? Hmm..., ale udělají to? Těch, co říkalo, že odejdou, taky bylo dost, a skutek utek. :(

Já jo, koukněte se na Aukro na můj nick. Dva měsíde trvalo, než jsem je donutil zrušit mi účet. Vadilo mi povinné PayU. Zrovna jako tady :x :? konec aukcí.
drobek47

Příspěvekod AVL68 » 04 lis 2012 09:39

Čest výjimkám. :D
AVL68

Příspěvekod www.pojezdy.eu » 04 lis 2012 11:25

Krylias píše:Oni aj odišli a vystavovali aj tu a aj na AUKRE.Potom znova už len na AUKRE ...

No právě...
> Moje stránky o mašinkách > X < Užij si život, stejně ho nepřežiješ <
www.pojezdy.eu

Příspěvekod CrayXMP » 04 lis 2012 23:42

Vratislav16 píše:AVL = proč zde prezentujete jen něčí pokroucené názory a kraviny ??????? V roce 2011 o tomto čase zde bylo cca 4000 uživatelů , nyní je skoro 2x tolik. Byly tady vlny aukráků, ale to byli zlatokopové. Když neprodali napoprvé, tak se zase vypařili do etéru. Podívejte na pivaře a jiné. Ti zde nediskutují, vesele vystavují a vesele prodávají. Když si občas přečtu diskuse i na aukru a vidím tamější problémy,tak je mně z nich špatně.....
Buďme rádi , že máme auktivu! Já věřím, že majitel a admini na něčem pracují. Ale jistě nebudou zveřejňovat na čem konkrétně pracují, neb konkurence nespí. Kdysi jsem zažil "naháněče" ve Vídni, kdy tam naháněli české turisty do obchodů.... Ještě zajímavý poznatek === dneska je zde cca 180 000 aukcí. Ale nejvíce řvou v diskusi uživatelé ,jež mají : 27 + 7 +0+99+2 = 135 aukcí !!!!!!!!!! ČILI TAKOVÁ PIDI STRANA, ŘEKLI BY POLITICI V POLITICE !!!!!!!!!!!
To jen konstatuji v kecárně fakta z druhé strany , nic jim nevyčítám !!!!!!!!!!

Počet registrovaných uživatelů má naprosto nulovou hodnotu. Jako "aktivní uživatele" bych bral takové, co mají alespoň jedno hodnocení. Podívejte se nahoře na seznam registrovaných uživatelů, seřaďte se ji podle hodnocení a pak spočítejte, kolik z nich má nějaké hodnocení. Mně vyšlo cca 300-400!!! To jsou uživatelé tohoto serveru - žádných 10.000 .. Lidi jsou zbblí z nejrůznější e-shopů, co vyžadují registrace a ani nčetou podmínky a hned se registrují i jako potenciální kupující.
CrayXMP

Příspěvekod CrayXMP » 04 lis 2012 23:50

Krylias píše:Stále viac a viac ľudí uvažuje o hromadnej sťažnosti voči AUKRU,ktoré berie peniaze za služby,ktoré neplní,resp.ich nedokáže plniť.
Viac ako poskok AUKTIVY dopredu by ma potešilo zrušenie celého AUKRA - tým hovädám z AT nič dobré neprajem ;)
Bohužiaľ - ak človek chce niečo kúpiť/predať tak to kúpi práve v AUKRO mäsiarstve...

- uvažují o hromadné žalobě? Tak to jsou přesně takové typy lidí, jak píše pojezdy.eu níže.. jen keckové u piva, kteří nebyli dosud schopni vstřebat zásadní fakta, že Aukro si vyhrazuje tzv. arbritrážní doložku, kdy jednání bude probíhat NEVEREJNE, jen na základě předložených listinných důkazů obou stran a tato soukromá společnost (žádný soud ČR) na svých stránkách hrdě prezentuje, že jejich klientem je Aukro.. Navíc jejich rozhodci nejsou sepsány na listině státem uznávaných rozhodců... Tak jak asi čekáte, že takový spor může dopadnou?

a) v prvním kole prohrajete natuty
b) pokud najdete nějaký důvod, tak můžete zažalovat výsledek arbritáže u běžnéno soudu ČR a zde byste měli mít značnou pravděpodobnost vyhrát (obzvláště, pokud budete fyzická osoba nepodnikající).. ale to vše znamená cca 2-3 roky soudů a dvojí soudní náklady

ten, kdo se chce soudit, tak to udělá a nehledá nějaké "hromadné žaloby", kdy je žalobní petit prakticky pokaždé o něco málo odlišný a jen "zapleveluje" původní žalobu
CrayXMP

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna