Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

Sbazar taky v prd*li?

Pojďte si povídat...

Sbazar taky v prd*li?

Příspěvekod Behemot » 04 pro 2012 04:26

Já fakt žasnu. Kde to proboha žiju? Proč se funkční věci pohřbí a nahradí polofunkční sračkou? Jak proboha takhle chtějí získávat zákazníky? Seznam nemůže pořád čekat, že automaticky bude mít monopol jen díke tomu, že je česky. Jestli Google spustí pár dalších lokalizovaných služeb, tak ta firma vlastní tupostí skončí. Nemluvě o rostoucí anglické gramotnosti. Ale co, kdo chce kam…

Každopádně, ten jejich „bazar“ je teď nevkusný odpad. Že nějaké vypatlance napadlo vyhodit základní věci jako třeba dělení na poptávku a nabídku už jen odráží stav demence v české společnosti. Nejvíc mě vytáčí to, že sem se tam zrovna nedávno regnul ať taky můžu odpovídat na poptávky i tam a za chvíli do tak domrví. Fakt kopat do hlavy. No, jebat na ně, já se nebudu přehrabovat lopatou v tom jejich hnoji, nejsem dement, na Bazoši je stejně o řád víc inzerátů.
Behemot

Re: Sbazar taky v prd*li?

Příspěvekod Vratislav16 » 04 pro 2012 09:26

behemote= zde pláčete na špatném místě. SEZNAM= letos změnili titulní stránku emailu a tak ta je také v háji ( načitání, vypadky,atd.... )
Vratislav16

Příspěvekod AVL68 » 04 pro 2012 10:14

Ono tak nějak celkově, to zprostředkování bazarového prodeje na české scéně, zakrnělo a nevyvíjí se. Že by z toho nešly vykřesat peníze? Tomu se mě nechce věřit. ;)
AVL68

Příspěvekod vpdiablo » 04 pro 2012 11:27

No nelze než souhlasit s Behemotem - S-bazar je momentálně totálně nepoužitelná inzertní služba, to že změnili vzhled by mě až tolik netrápilo, ale že zrušili veškeré RSS podle kterýh mi chodilo každý den to co jsem potřeboval, to mě dostalo.
Nikdo mě nedonutí se připojovat na S-bazar a ručně půl dne prohledávat nabídku, když mi výsledky chodili každý den během pár vteřin a během pár minut jsem měl hotovo.
No nic, jen to posílí Bazoš, hyperinzerci a další. Připadá mi, jako by do seznamu dorazil programátorskej odpad ze Zlína.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
vpdiablo

Příspěvekod CrayXMP » 04 pro 2012 13:21

Zřejmě se inspirovali spechato.cz - viz detail nějakého konkrétního inzerátu. Spechato.cz mělo ze začátku docela hezký design, ale ted, jak to zase ti úžasná programátoři z Aukra zpatlali (obří fotky jako dlaždice), tak už je to také nepoužitelné.. já nechápu, co je za neskutečné designerské debily, co všude cpu v poslední době jen velké VETSI A JESTE VETSI FOTKY a dlaždice!! Když se vám prve vešlo na obrazovku 20" monitoru třeba 20 položek, tak nově jen 8'! - to je tak neskutečně nechutné koukat na 8 * 8 cm velký čtvereček na tak velkém monitoru, že bych z toho zvracel..

Jestli aukro půjde jako ebay v tomto neskutečném stylu, tak to bude už její poslední konec. protože mít na obrazovce 5-6 řádků s OBRIMI nabídkami, to už nikdo nezkousne..
CrayXMP

Příspěvekod AVL68 » 04 pro 2012 18:20

CrayXMP píše:...Jestli aukro půjde jako ebay v tomto neskutečném stylu, tak to bude už její poslední konec. protože mít na obrazovce 5-6 řádků s OBRIMI nabídkami, to už nikdo nezkousne...

Aukro přežije ještě několik "posledních konců". :lol: :lol: :lol: Ten skutečně poslední hned tak nepřijde. :( :!:
AVL68

Příspěvekod Behemot » 05 pro 2012 17:45

Vratislav16 píše:behemote= zde pláčete na špatném místě. SEZNAM= letos změnili titulní stránku emailu a tak ta je také v háji ( načitání, vypadky,atd.... )

No však jsem se jim taky vynadával do kokotů na tom jejich fóru, než to konečně upravili do konečné podoby.
Behemot

Příspěvekod www.1moto.cz » 14 pro 2012 10:57

Behemot píše:Já fakt žasnu. Kde to proboha žiju? Proč se funkční věci pohřbí a nahradí polofunkční sračkou? Jak proboha takhle chtějí získávat zákazníky? Seznam nemůže pořád čekat, že automaticky bude mít monopol jen díke tomu, že je česky. Jestli Google spustí pár dalších lokalizovaných služeb, tak ta firma vlastní tupostí skončí. Nemluvě o rostoucí anglické gramotnosti. Ale co, kdo chce kam…

Každopádně, ten jejich „bazar“ je teď nevkusný odpad. Že nějaké vypatlance napadlo vyhodit základní věci jako třeba dělení na poptávku a nabídku už jen odráží stav demence v české společnosti. Nejvíc mě vytáčí to, že sem se tam zrovna nedávno regnul ať taky můžu odpovídat na poptávky i tam a za chvíli do tak domrví. Fakt kopat do hlavy. No, jebat na ně, já se nebudu přehrabovat lopatou v tom jejich hnoji, nejsem dement, na Bazoši je stejně o řád víc inzerátů.

Tak pod to se podepisuji. Po prznění Aukra jsem začal Sbazar poměrně často používat a dá se říci, že za zlomek nákladů byl úspěšnější než na Aukru. Dával jsem si tam i inzeráty s odkazem na svůj eshop, případně na aukci na Aukru. Protože mne ale Aukro definitivně naštvalo, začal jsem přemýšlet, že zaktivním vystavování zde, s kombinaci inzerování a odkazování na Sbazaru. Tak jsem na něj po delší odmlce vlezl a jsem upřímně zděšen nad posledním paskvilem.
Musím zjistit jak to funguje na Bazoši, zda je možné vkládat odkazy jinam. Na Sbazaru to sice stálo 30 Kč + ev. nějaké další natopování, dle mých zkušeností se ale bohatě vyplácelo.
www.1moto.cz

Zpět na Kecárna