Protože sběratelství ..... zbytek si každej domyslete sám
Dokud se tu nebudou prohánět ve stejném počtu jako ve sběratelství i stejný počet aukcí v ostatních kategoriích, tak to nikdy masové nebude. Jenže to je začarovaný kruh, pro prodejce je to ztráta času, protože prodej nelze očekávat hned(tedy kromě jinejch sofostikovanejch výmluv proč nevystavují), a bez nabídky tu žádný kupující spotřebáku čekat na něco co by mohl koupit nebude a pujde o dům dál(a tudíž se zase nic neprodá).
Mě osobně to netrápí, na A..u už nejsem více jak rok a vůbec mi nechybí, mám více času na jiné věci, nakupuji na e-shopech nové se zárukou a na e-bay elektroniku a drobnosti většinou honkong, čína, USA, to co už nepotřebuji letí směr popelnice, případně mi to tu leží pro strýčka příhodu pro ségru ,bráchu,souseda nebo rodiče, když si to nevemou jde to do kontejneru směr skládka.
Dříve jsem prodával věci proto,že mi bylo líto je vyhodit, když jsou funkční a někomu jinému mohou posloužit, dnes už to nemám náladu ani chuť.
Beru to přesně podle hesla, kterým se řídí ostatní, proč bych měl dělat toho vola, tahouna a propagátora Já, když to můžou dělat jiní, já si počkám stejně jako oni, až to bude fungovat. A než to bude můžu stejně jako ostatní krafat o tom jak a proč to nejde. Jo a pozor na sběratele to je jiná kasta, asi nějaký voodooo čáry máry, těm to zde světe div se jde a funguje.

PS: Já se spíše divím, že to tu stále ještě funguje, jelikož Auktiva zatím neprodukuje nijak výrazný příjem, předpokládám, že je její provoz zatím dotován. Ted už jen záleží na tom jak dlouho to takto ještě vydrží.