Auktiva.cz Můj účet Prodat Uživatelé Nápověda

NAZDAR BAZAR

Pojďte si povídat...

Re: NAZDAR BAZAR

Příspěvekod fikan » 15 bře 2014 21:23

koukám že to není moc velký přesun :D
fikan

Příspěvekod biggles » 15 bře 2014 21:43

Co máš na mysli, jako že se sem moc aukráci neženou ? No vypadá to, že ne :D A víš co mě už je to tak nějak jedno, na aukru jsem si dal bobříka mlčení a hodlám to dodržet, stejně to skončí tak, jako tak.
biggles

Příspěvekod fikan » 15 bře 2014 21:52

je škoda že se pokec na aukru tak zkazil, kdysi tam bylo příjemně a bylo i o čem pokecat, než se tak začali kastovat určité grupy a štvát se proti sobě. :D
fikan

Příspěvekod biggles » 15 bře 2014 22:00

Souhlasím a proto jsem si říkal, že se s aukráky rozloučím dřív a to, co říkáš jsem v podstatě napsal, ale zase to někteří nepochopili, tak jsem rád, že jsem tam dal toho bobříka a budu to muset dodržet. Jinak jsem rád i proto, že je to teď asi tam před tím koncem intenzivnější ta zloba. No pokud se to přenese i sem, tak tady prostě nebudu a vůbec mi to líto nebude, tady se cítím, jako emigrant není to můj portál, takže jak jsem přišel, tak odejdu a nikomu nic vysvětlovat nemusím.
biggles

Příspěvekod Vratislav16 » 16 bře 2014 07:45

bigglesi = tebe si vážím. Ale někteří blbci,kteří ani neví na co přihazují a pak se zbytečně hádají a dělají ze sebe mistry světa,ty já budu ignorovat. Je faktem ,že auktiváci nepotřebují diskutovat "o něčem a o ničem, jestli mne bolí kolono,nebo mám po noční". Přírustky lidiček =jestli se neasimilují= je to jejich věc. Já mnohé považuji jen za zbytečné křiklouny,jež potřebují jen diskutovat,s někým si vyměňovat "rozumy" a nic kupovat a prodávat snad 1 aukci a vytvářet zbytečné problémy. Tak to vidím já,jež jsem zde již 4 roky.
překopirováno z jiného vlákna od = vpdiablo

čas si nastavujete ve vašem profilu fora, je to proto, že forum je primárně určeno pro uživatele připojující se z různých časových pásem a každý uživatel si tak nastavuje sve časove pasmo fora.
Jděte na uživatelský panel (vlevo nahoře) pak karta nastavení a pokud máte dobře časové pásmo, mrkněte zda je nebo není zaškrtnuto políčko s platí letní čas
Vratislav16

Příspěvekod Vratislav16 » 16 bře 2014 07:57

Zaškrtnuto = NE =
Vratislav16

Příspěvekod Vratislav16 » 16 bře 2014 08:04

Takže ještě jednou= NAHOŘE JE = OBSAH FORA / VŠEHOCHUŤ / KECÁRNA ...pod tím klepněte na =UŽIVATELSKÝ PANEL =
po otevření na = NASTAVENÍ ....... a zde si laskavě nastavte své časové pásmo. MNOZÍ DISKUTUJÍCÍ MOHOU BÝT TŘEBAS = v tramtarii, Americe, Australii a tam je všude jiný čas . Doufám stačí na vysvětlenou.
:mrgreen:
Vratislav16

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 08:17

No už to snad mám :D
biggles

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 08:18

biggles píše:No už to snad mám :D

no, jak říkáš byl jsem v Tramtárii :pivo:
biggles

Příspěvekod biggles » 16 bře 2014 08:38

Vráťo, ale chvíli jsem maturoval... jinak vrtá mi hlavou ten FOUS, protože není hloupý kvůli tomu, že je mu 65 let, mně je jen o 13 let míň a taky se ptám syna, když něco neumím a něco se fakt nenaučím a je to pro mně složité. Tak k tomu Fousovi, myslím si, že si určitě nastavil ten limit 400 Kč v té aukci Pavla Hejdy, ale buď to nepotvrdil , tedy jestli to jde nastavit automat a limit pro přihazování v aukci, nebo má nastavený blbý čas, tak jak jsem ho měl já v DISKUZI. Takže se tě ptám DÁ SE TADY NASTAVIT LIMIT PRO AUTOMATICKÉ PŘIHAZOVÁNÍ ? A POKUD ANO, TAK JE POTŘEBA ZMĚNIT ČAS , TAK JAKO NA FORUM ??? Protože , když jsem mu psal, že je druhý nejvyšší přihazující, tak se to změnilo a najednou tam byl jeho příhoz a byl první. No jenomže já nevím , jestli přihodil ručně a nebo to udělal automat .. později protože má nastavený blbý čas ???? LZE TADY AUTOMATICKY PŘIHAZOVAT STEJNĚ, JAKO NA AUKRU ???
biggles

PředchozíDalší

Zpět na Kecárna