|
Způsoby platby |
Hotově při předání |
Bankovním převodem |
Poštovné & Dodání | |
Osobní předání | 0 Kč |
Běžná zásilka | 49 Kč |
Doporučená zásilka | 75 Kč |
Dobírka | 125 Kč |
Mezinárodní | |
Poštovné sdělím na požádání |
SLOVNÍK PRO MASNOU VÝROBU NJ–ČJ a ČJ–NJ
KAREL SMOLKA: NĚMECKO-ČESKÝ A ČESKO-NĚMECKÝ SLOVNÍK PRO MASNOU VÝROBU
Nová kniha. Formát A5, 224 stran, šitá brožovaná vazba.
1. vydání, v roce 2009 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Specializovaný slovník zaměřený na technologii zpracování masa. Autor Mgr. Karel Smolka rozdělil slovník na dva oddíly:
lexikální, obsahující přes 4 tisíce odborných výrazů v každé části (německo-české, česko-německé) a mapující odbornou terminologii zejména v Německu a Rakousku, ovšem i s poukazem na regionální zvláštnosti a výrazy typické pro švýcarskou německy mluvící oblast, a
přílohový, jehož textová část zahrnuje seznam látek s E číslem povolených v ČR, masné výrobky v německé oblasti, uzenářské výrobky v německy mluvících zemích (abecední seznam), hotová masová jídla (gastronomie), dělení jatečných zvířat, drůbeže a zvěřiny, obchodní dělení masa i etiketování masa v EU. Obrazová část přílohového oddílu na 53 stranách předvádí dělení masa (hovězího, telecího, vepřového, skopového, jehněčího, koňského, kuřecího, krůtího, králičího i zvěřiny) v Německu a Rakousku.
|