Aukce

SLOVNÍK PRO MASNOU VÝROBU NJ–ČJ a ČJ–NJ

  • Číslo Aukce:
    2272964
  • Sledovat aukciSledovat
  • Poslat přátelůmDoporučit
  • Sdílet na facebookuSdílet
Více obrázků
Kup Teď!
Koupit okamžitě za:
Kusů 1
Konec aukce
Skončeno 1650817800
24. 04. 2022. 18:30
Umístění
Tábor
390 01
Možnost osobního předání
Stav předmětu Nové
Tento uživatel nemá ověřenou adresu
Počet hodnocení: 25
Kladné hodnocení:
Registrován: 2014-12-20, Tábor
Platba & Náklady na dopravu
Způsoby platby
Hotově při předání
Bankovním převodem
Poštovné & Dodání
Osobní předání
Běžná zásilka
49 
Doporučená zásilka
75 
Dobírka
125 
Mezinárodní
Poštovné sdělím na požádání
Popis aukce

SLOVNÍK PRO MASNOU VÝROBU NJ–ČJ a ČJ–NJ

Zobrazeno: 101

KAREL SMOLKA: NĚMECKO-ČESKÝ A ČESKO-NĚMECKÝ SLOVNÍK PRO MASNOU VÝROBU

Nová kniha. Formát A5, 224 stran, šitá brožovaná vazba.
1. vydání, v roce 2009 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.

Specializovaný slovník zaměřený na technologii zpracování masa. Autor Mgr. Karel Smolka rozdělil slovník na dva oddíly:

lexikální, obsahující přes 4 tisíce odborných výrazů v každé části (německo-české, česko-německé) a mapující odbornou terminologii zejména v Německu a Rakousku, ovšem i s poukazem na regionální zvláštnosti a výrazy typické pro švýcarskou německy mluvící oblast, a

přílohový, jehož textová část zahrnuje seznam látek s E číslem povolených v ČR, masné výrobky v německé oblasti, uzenářské výrobky v německy mluvících zemích (abecední seznam), hotová masová jídla (gastronomie), dělení jatečných zvířat, drůbeže a zvěřiny, obchodní dělení masa i etiketování masa v EU. Obrazová část přílohového oddílu na 53 stranách předvádí dělení masa (hovězího, telecího, vepřového, skopového, jehněčího, koňského, kuřecího, krůtího, králičího i zvěřiny) v Německu a Rakousku.

 
Aukce uživatele
Stránka vygenerována za: 0.139s    Server time index: 1713587091