|
Způsoby platby |
Hotově při předání |
Poštovné & Dodání | |
Osobní předání | 0 Kč |
Dobírka | 130 Kč |
Mezinárodní |
Alfons Schuhbeck: Tajemství omáček - Dipy, dresinky, salsy
Dipy, dresinky, salsy a spol.
Název: Tajemství omáček
Série:
Edice:
Autor: Alfons Schuhbeck
Překlad: Milada Burianová
Fotografie: Christian R. Schulz
Popis: Chutná omáčka harmonicky doplňuje celkovou kompozici každého pokrmu, zjemňuje a podtrhuje jeho chuť, barvu, vůni i osobitý ráz. Tato kniha prozradí, jak se například připravuje holandská nebo humrová omáčka, tomatová zálivka, rajčatové sugo či bramborový dip. Nahlédnete také do exotických kuchyní a dovíte se, jak uchystat ohnivě ostrou salsu nebo ovocné čatní. Milovníky sladkostí potěší teplé sabayon či sladká čokoládová omáčka.
Vedle více jak padesátky receptů na omáčky všech druhů v knize nechybějí ani rady, jaké použít přísady a koření, k čemu se uvedené omáčky nejlépe hodí a mnoho dalších zajímavostí ze světa kulinářské fantazie.
Počet stran: 121
Formát: 198 x 255 mm
Vazba: Pevná, šitá, kapitálek, lesklé lamino
Příloha: Rejstřík
Vyšlo: 2002
Nakladatelství: Ikar
Sleva:
Ukázka:
Stav: Perfektní, intaktní
Poznámka: 1. vydání
Osobní předání možné po předcházející telefonické domluvě (722 711 226) v Kutné Hoře nebo v Praze, jinak posíláme na dobírku, poštovné a balné 130 Kč
Při objednávce více položek platíte jen jedno poštovné (podle rozměrů a váhy zásilky), které Vám sdělíme e-mailem
Knihu Vám můžeme také dopravit na Vaši adresu. V případě zájmu si o podmínky a cenu za dopravu napište na obchod@art-tour.cz
|
Uživatel | Velikost příhozu | Datum |