Aukce

Lincoln Child: Utopie - Skvělý sci-fi thriller

  • Číslo Aukce:
    2213366
  • Sledovat aukciSledovat
  • Poslat přátelůmDoporučit
  • Sdílet na facebookuSdílet
Více obrázků
Nejvyšší příhoz
Přihodit
 Kč
Nabídněte minimálně 350 
Počet příhozů 0
Nejvýše přihazující
Konec aukce
7 dní 6h 1714839000
04. 05. 2024. 18:10
Umístění
Kutná Hora
284 01
Možnost osobního předání
Stav předmětu Nové
Poštovní adresa byla ověřena
Počet hodnocení: 9
Kladné hodnocení:
Registrován: 2011-07-30, Kutná Hora
Platba & Náklady na dopravu
Způsoby platby
Hotově při předání
Poštovné & Dodání
Osobní předání
Dobírka
120 
Mezinárodní
Popis aukce

Lincoln Child: Utopie - Skvělý sci-fi thriller

Zobrazeno: 2

Název: Utopie

 Edice:

Autor: Lincoln Child

Překlad: Věroslava Ončáková

Ilustrace:

Popis: Utopie ční nad kamennými nevadskými kaňony a je proslulá dokonalými roboty a holografickými obrazy, které vyvolávají bezmeznou hrůzu a napětí. Denně přiláká 65 000 návštěvníků, představuje novou generaci zábavy. Nešťastné shody okolností však začínají ničit kdysi naprosto bezchybnou technologii. Přátelský robot se porouchá, vyvolá paniku v davech lidí a poškodí velmi oblíbenou horskou dráhu, na níž mladý člověk málem přijde o život. Dr. Andrew Warne, vynikající počítačový odborník, který pro tento zábavní park vyvinul spoustu robotů, je povolán z Východního pobřeží, aby dal věci do pořádku. V den příjezdu Warnea se však Utopia dostala do sevření něčeho mnohem hrozivějšího. Do počítačové infrastruktury parku se nabourala skupina bezcitných žoldáků a získala naprostou kontrolu nad všemi systémy. Jejich komunikace začíná stručným, avšak naléhavým varováním: pokud budou jejich požadavky splněny, žádný z návštěvníků parku nepozná, že se někdo do systému dostal; v opačném případě zaútočí na Utopii a každý muž, žena i dítě se stanou jejich terčem. Warne se ocitne v roli, v níž si sám sebe nikdy nedokázal představit – jeho úkolem je využít vlastních odborných znalostí k pokusu o záchranu životů tisíců nevinných lidí. S ubíhajícími minutami nabývá Warneova snaha přelstít nepřítele na naléhavosti – v nic netušícím davu v parku je totiž i jeho jediná dcera. Lincoln Child v napínavých situacích, kdy vstávají vlasy hrůzou a nečekaných zvratech děje, kdy přestává tlouci srdce, popisuje technologické divy Utopie s takovou dovedností a dokonalostí, až se nechce věřit, že takový zábavní park existuje jenom na stránkách této pozoruhodné knihy. 

Počet stran: 380

Formát: 140 x 206 mm 

Vazba: Pevná, šitá, kapitálek, s přebalem, lesklé kamino

Vyšlo: 2005

Nakladatelství: BB art

Ukázka:

Stav: Perfektní, intaktní

Poznámka: 1. vydání v českém jazyce

Osobní předání možné po předcházející telefonické domluvě (722 711 226) v Kutné Hoře nebo v Praze, jinak posíláme na dobírku, poštovné a balné 120 Kč.

Při objednávce více položek platíte jen jedno poštovné (podle rozměrů a váhy zásilky), které Vám sdělíme e-mailem.

Publikaci Vám můžeme také dopravit na Vaši adresu. V případě zájmu si o podmínky a cenu za dopravu napište na obchod@art-tour.cz

 
Aukce uživatele
Šmoulí hry a kouzla 2
125 
11d 10h
Příhozy
Uživatel Velikost příhozu Datum
Stránka vygenerována za: 0.323s    Server time index: 1714209542