|
Způsoby platby |
Hotově při předání |
Bankovním převodem |
Poštovné & Dodání | |
Osobní předání | 0 Kč |
Běžná zásilka | 49 Kč |
Doporučená zásilka | 75 Kč |
Dobírka | 125 Kč |
Mezinárodní | |
Poštovné sdělím na požádání |
ŘEHÁK: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ
RUDOLF ŘEHÁK: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ
Soubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910. Každý návod uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postup.
Formát A5, 128 stran, pevná šitá vazba.
2. vydání, vydalo nakladatelství OSSIS Tábor v roce 2017.
Rudolf Řehák ve své knize vybral nejzajímavější druhy z evropského uzenářského sortimentu a nabídl je českým výrobcům. V knize je vše různými druhy párků počínaje, přes měkké salámy, vařené zboží, výrobky z kusových mas až po trvanlivé salámy a fermentovaná masa. Vše od tehdy v Čechách oblíbené lidové střevní uzenky „andulky“ až po medvědí salám.
Výrobky jsou rozděleny do skupin:
1. Játrové zboží (20 druhů)
2. Masné zboží s přísadou krve (19 druhů)
3. Výroba uzenek, klobásů atd. (55 druhů)
4. Výroba trvanlivých salámů (32 druhů)
5. Solení a nakládání masa, výroba šunek a pod. (36 druhů)
6. Výroba různého zboží (30 druhů)
|