Aukce

ŘEHÁK: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ

  • Číslo Aukce:
    2272954
  • Sledovat aukciSledovat
  • Poslat přátelůmDoporučit
  • Sdílet na facebookuSdílet
Více obrázků
Kup Teď!
Koupit okamžitě za:
Kusů 1
Konec aukce
Skončeno 1650807600
24. 04. 2022. 15:40
Umístění
Tábor
390 01
Možnost osobního předání
Stav předmětu Nové
Tento uživatel nemá ověřenou adresu
Počet hodnocení: 25
Kladné hodnocení:
Registrován: 2014-12-20, Tábor
Platba & Náklady na dopravu
Způsoby platby
Hotově při předání
Bankovním převodem
Poštovné & Dodání
Osobní předání
Běžná zásilka
49 
Doporučená zásilka
75 
Dobírka
125 
Mezinárodní
Poštovné sdělím na požádání
Popis aukce

ŘEHÁK: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ

Zobrazeno: 126

RUDOLF ŘEHÁK: VÝROBA JEMNÉHO UZENÁŘSKÉHO ZBOŽÍ

Soubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910. Každý návod uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postup.

Formát A5, 128 stran, pevná šitá vazba.
2. vydání, vydalo nakladatelství OSSIS Tábor v roce 2017.

Rudolf Řehák ve své knize vybral nejzajímavější druhy z evropského uzenářského sortimentu a nabídl je českým výrobcům. V knize je vše různými druhy párků počínaje, přes měkké salámy, vařené zboží, výrobky z kusových mas až po trvanlivé salámy a fermentovaná masa. Vše od tehdy v Čechách oblíbené lidové střevní uzenky „andulky“ až po medvědí salám.

Výrobky jsou rozděleny do skupin:

1. Játrové zboží (20 druhů)

2. Masné zboží s přísadou krve (19 druhů)

3. Výroba uzenek, klobásů atd. (55 druhů)

4. Výroba trvanlivých salámů (32 druhů)

5. Solení a nakládání masa, výroba šunek a pod. (36 druhů)

6. Výroba různého zboží (30 druhů)

 
Aukce uživatele
Stránka vygenerována za: 0.146s    Server time index: 1714180174